Traži

Bed & breakfast studio koji osvaja Zagreb

Bed & breakfast studio koji osvaja Zagreb

Otvoren Studio Kairos 2


Fotografija: Foto: PR

U strogom centru Zagreba, u Palmotićevoj 13, ovog je tjedna otvoren još jedan bed & breakfast Studio Kairos 2. Ovaj novi smještajni kapacitet dio je istoimene turističke marke koja se razvila u franšizu budući da se pilot lokacija u Vlaškoj ulici u samo godinu dana uspjela izdvojiti iz sve bogatije ponude smještaja dostigavši popunjenost od visokih 90 posto.

Vlasnici franšizne lokacije su supružnici Tanja i Ivo Huljev koji su u potpunosti preuredili svoj obiteljski stan prema standardima marke pa će gosti ondje imati istu razinu usluge i ponudu kao i u prvom zagrebačkom bed & breakfastu. Ono po čemu se ove dvije lokacije razlikuju su teme soba koje kroz dizajn interijera pričaju neke druge zagrebačke priče, pa se tako u Palmotićevoj ulici nalaze Soba crtanog filma, Umjetnička soba, Lenucijeva soba i Zbrda zdola soba. Za dizajn interijera i ovaj put je angažiran DizViz studio dok je arhitektura povjerena arhitektonskom studiju Križnjak.

Prema riječima vlasnice franšize Danijele Čavlović, gosti ih rado posjećuju zbog hotelske usluge, hostelske cijene i obiteljske atmosfere te zahvaljujući tome što su uvršteni u ovogodišnja izdanja svjetskih turističkih vodiča Lonely Planeta i Rough Guidea. Gotovo 90 posto gostiju Studija Kairos su stranci koji dolaze sa svih kontinenata svijeta.

Tanja Huljev i Danijela Čavlović

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar