Search

Elsa Hosk se preselila i oduševila nas novim interijerom

Elsa Hosk se preselila i oduševila nas novim interijerom

Tekst: BURO.


Elsa Hosk je manekenka koja ima odličan modni stil, to je jasno svakome tko je makar letimično bacio pogled na njen Instagram profil. Ipak, kako vrijeme prolazi sve je jasnije da Elsa ima i nepogrešiv njuh kada su u pitanju trendovi u svijetu interijera. Njen stan u New Yorku je napravio pomutnju u Insta svijetu i možda baš svi čuvamo pokoji screenshot u telefonu tog interijera kao inspiraciju za nešto što želimo ponoviti i u našim stanovima.

Elsa Hosk se preselila i oduševila nas novim interijerom (фото 1)
Elsa Hosk se preselila i oduševila nas novim interijerom (фото 2)

Pošto je ekipa magazina Architectural Digest zabilježila interijer Elsinog stana u njujorškom Sohou, stan je vrlo brzo završio u oglasima, a još brže je našao kupca. Razlog je vrlo lijep, naime u slično vrijeme manekenka i njen partner Tom Daly objavili su da čekaju kćer, a zbog proširenja obitelji odlučili su se preseliti u Los Angeles.

Elsa Hosk se preselila i oduševila nas novim interijerom (фото 3)
Elsa Hosk se preselila i oduševila nas novim interijerom (фото 4)

Usprkos pandemiji tu „operaciju“ su izveli munjevitom brzinom, po cijeni od oko 4.300.000 dolara kupili su kuću koju je projektirao čuveni arhitekt Richard Neutra. Kuća nosi naziv „Wilkins Home“ i sagrađena je 1949. godine i to po uzoru na Case Study kuću broj 13. Sve je uređeno u mid-century stilu i to je jedan od razloga zašto se par odlučio baš za tu nekretninu. Sve stvari su bile spremne za selidbu u prosincu, kada je Elsa ušla u sedmi mjesec, a drugo stanje učinilo ju je dodatno inspiriranom da novi dom uredi savršeno.

Elsa Hosk se preselila i oduševila nas novim interijerom (фото 5)

Dio vintage namještaja koji je kupovala tijekom godina u New Yorku preselila je u novu kuću, uključujući Mario Bellini modularnu sofu, Phillip Arctander fotelju, „Ultrafragola“ ogledalo dizajnera Ettorea Sottsassa, kao i Bernhardt sofu presvučenu bukleom. Elsa je kćerku Tuulikki Joan Daly rodila drugog veljače, a te dizajnerske komade namještaja je jednostavno zaštitila od prljanja lijepim vunenim prekrivačima.

Elsa Hosk se preselila i oduševila nas novim interijerom (фото 6)
Elsa Hosk se preselila i oduševila nas novim interijerom (фото 7)

U dnevnoj sobi su i „Groovy“ fotelje francuskog dizajnera Pierrea Paulina, koje je ovog puta uklopila uz niski stolčić od sivog mramora. Elsa i Tom se tek navikavaju na novi prostor i s uživanjem pratimo kako sve poprima nove obrise i kako se na Instagram storyjima iz dana u dan pojavljuju novi detalji i ukrasi. Ako ste ljubitelji skandi šika i retro linija namještaja, to je proces koji ćete željeti popratiti.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više