Search

Hrvatski produkt dizajn zvijezda sajma u Kopenhagenu

Hrvatski produkt dizajn zvijezda sajma u Kopenhagenu

Produkt dizajnerica Ana Tevšić oduševila novim proizvodima

Tekst: Tina Kovačiček


Na nedavno održanom izložbeno-prodajnom sajmu Blickfang u Kopenhagenu, Studio "-Love, Ana" iza kojeg stoji naša produkt dizajnerica Ana Tevšić imao je čast sudjelovati s tri nova proizvoda koje je odabrao međunarodni žiri. Blagovaonski stol "Centerpiece", bežična/prijenosna lampa "Traveller" i drveni pribor za jel"Ruoka" potpuno su oduševili dansku publiku i već našli svoje prve vlasnike.

Hrvatski produkt dizajn zvijezda sajma u Kopenhagenu (фото 1)

"Centerpiece" je blagovaonski stol za do šestero ljudi. Drvene noge prolaze kroz mramornu ploču i vidljive su s njezine gornje strane. Time se posebno naglašavaju same noge, koje su iskorištene kao dodatni potporanj drvenom pladnju koji ih pokriva. Pladanj se može iskoristiti za nošenje stvari iz kuhinje na stol ili kao dodatan element za naglašavanje vaza i ostalih ukrasnih predmeta dok nije u uporabi.

Hrvatski produkt dizajn zvijezda sajma u Kopenhagenu (фото 2)

Prijenosna bežična lampa "Traveller" pravi je melem za i. Jednostavna za uporabu, ovo je lampa koju možete nositi bilo gdje. Prigodna za unutarnje i vanjsko korištenje, ova lampa je idealna za svaki dom. Za pravu romantičnu atmosferu na terasi uz čašu vina ili u dnevnoj sobi uz knjigu, sigurni smo da će svatko od vas pronaći njezino najbolje mjesto.

Hrvatski produkt dizajn zvijezda sajma u Kopenhagenu (фото 3)

"Ruoka" je drveni pribor za jelo kojem nećete moći odoljeti! Čudan i zanimljiv, definitivno će postati tema na prijateljskim večerama kod kuće. Ručno rađen i vođen mišlju da svaki obrok treba biti apsolutno zadovoljstvo, "Ruoka" vas svojim oblikom navodi da svoje obroke konzumiratumjereno i polako.

Svi proizvodi se mogu naručiti putem webshopa shop.anatevsic.com ili u dućanu Dizajnholik u Zagrebu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više