Search

Jesu li limitirane kolekcije keramike novi dropovi tenisica?

Jesu li limitirane kolekcije keramike novi dropovi tenisica?

Tekst: BURO.

Postoje oni koji spremno čekaju svaki sljedeći limitirani model tenisica, na forumima se razmjenjuju vijesti o lansiranjima, prodaji i sajtovima koji nude rijetke modele. Ali, jeste li primijetili da je slična euforija zahvatila i ljubitelje keramike i umjetnosti? Keramika je u posljednjih nekoliko godina u vrhu svih trend lista i s velikim zadovoljstvom pronalazimo umjetnike koji izrađuju prava mala primijenjena remek-djela. Ono što nas u toj priči može obeshrabriti jes kad nam netko ispred nosa „ukrade“ jedinstveni komad koji smo pikirali. Jer su dropovi keramičara jednako mali i ekskluzivni koliko i fashion verzije najpopularnijih tenisica. Bilo da keramičari prodaju preko svojih Instagram profila, Etsyja, ili u nekoj od multibrend trgovini morate biti stalno budni kako biste ugrabili baš onaj komad koji bi vam se savršeno uklopio na komodi u dnevnoj sobi.

Jesu li limitirane kolekcije keramike novi dropovi tenisica? (фото 1)

@SANDBOXCERAMICS

Društvene mreže

Ovo je najlakši način da ostanete u toku s radom keramičara. Na društvenim mrežama, posebno Instagramu oni objavljuju i proces rada, tako da ako vidite da je u peć otišlo nešto što vam se sviđa, brzo reagirajte i rezervirajte komad. Refleksi su ovdje ključ uspjeha.

Jesu li limitirane kolekcije keramike novi dropovi tenisica? (фото 2)

@NOTWORKRELATED

Zavirite u TRGOVINE

Multibrend trgovine u kojima je u ponudi rad više keramičara uvijek su odličan izbor da pronađete nešto što vam se sviđa. Naravno, i tamo će prvo otići najpopularniji komadi, ali se može dogoditi da pronađete i onu šalicu i tanjurić koji naganjate mjesecima. Plus, na licu mjesta se možete upoznati i s radom drugih keramičara i tako proširiti svoju listu favorita.

Jesu li limitirane kolekcije keramike novi dropovi tenisica? (фото 3)

@JOSEPHINENOEL

Prijavite se za NEWSLETTER

Ako vaš omiljeni autor ima newsletter, obavezno se prijavite. Dok na Instagramu svi mogu u istom trenutku vidjeti novu kolekciju, oni koji primaju newsletter imaju blagu prednost u odnosu na ostale. Iskoristite je.

Jesu li limitirane kolekcije keramike novi dropovi tenisica? (фото 4)

@NOTWORKRELATED

ProvJerite sajtove s polovnom STVARIMA

Možda netko upravo renovira stan i odlučio je da mu nije potrebna vaza koju želite? Dovoljno je da pretražite sajtove s polovnim stvarima i možete se vrlo ugodno iznenaditi kakvih sve finih keramičkih radova ima tamo. Kao bonus povremeno vam se može dogoditi da prodavač ne poznaje pravu vrijednost pojedinih komada, pa vam mogu pripasti po vrlo pristupačnoj cijeni. Budite uporni i držite oči otvorene.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više