Search

Novi produkt dizajn studio koji ćete obožavati

Novi produkt dizajn studio koji ćete obožavati

Studio Ane Tevšić od sada u Dežmanovom prolazu

Urednik: Tina Kovačiček


Image: Sanjin Kaštelan

S dolaskom proljeća hrvatska produkt dizajnerica Ana Tevšić, koja stoji iza brenda -Love, Ana najavila je zanimljive novosti za sve ljubitelje odličnog produkt dizajna

Svoj novi studijski prostor, ova uspješna mlada dizajnerica otvorit će u centru Zagreba, u Dežmanovoj 4. Bit će to mjesto rada, razgovora, sastanaka i upoznavanja proizvoda, kako s njenim potpisom, tako i inozemnih dizajnera koji su joj zapeli za oko.

Ana Tevšić

-Love, Ana više neće predstavljati samo svoje proizvode, iako će Ana zadržati projektiranje kao svoj glavni fokus, već i interesantne sitnice koje će biti dostupne isključivo u novom prostoru: časopise Kinfolk i Cereal, ručno rađen kućanski pribor Iris Hantverk, ekološki osviještenu liniju za higijenu Stop the Water While Using Me, te elegantan nakit dizajnerskog dvojca HaGa.

Ana Tevšić

Ana Tevšić

Ana Tevšić

Časopisi Kinfolk i Cereal su mnogima već poznati kao magazini ispunjeni predivnim reportažama o hrani i putovanju, no do sada nisu bili dostupni u Hrvatskoj. Iris Hantverk je danska tvrtka sa zaista pohvalnom politikom rada, naime sve njihove ručno rađene četke rade slijepe i slabovidne osobe, čime se potiče njihovo zapošljavanje. Stop the Water While Using Me je potpuno ekološka linija proizvoda za higijenu, koja nudi zaista predivan asortiman. Dizajnerski dvojac HaGa će sa svojim elegantnim nakitom u studio unijeti dašak francuskog chica.

Novi produkt dizajn studio koji ćete obožavati (фото 1)

Novi proizvodi i novi prostor predstavljaju i svojevrsni nov početak, pa ćete tako zamijetiti da je brend -Love, Ana u potpunosti redizajniran. Dario Dević potpisuje kompletan redizajn vizualnog identiteta, Sanjin Kaštelan je napravio predivne fotografije prostora, a Jelena Azinović je autorica skulptura koje se pojavljuju kroz cijeli prostor. -Love, Ana studio ima službeno otvorenje 21. ožujka, nakon čega kreće s radom, a svi proizvodi mogu se naručiti putem web-stranice www.anatevsic.com.

Novi produkt dizajn studio koji ćete obožavati (фото 2)

Novi produkt dizajn studio koji ćete obožavati (фото 3)

Novi produkt dizajn studio koji ćete obožavati (фото 4)

Novi produkt dizajn studio koji ćete obožavati (фото 5)

Novi produkt dizajn studio koji ćete obožavati (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više