Search

Ogledala su u središtu pažnje, a ovo fantastično art je trenutačno naš favorit

Ogledala su u središtu pažnje, a ovo fantastično art je trenutačno naš favorit

Tekst: BURO.


Image: BURO.

Počelo je stidljivo, a sada je slikanje outfita u ogledalu za Instagram uzelo tolikog maha da više ne proučavamo samo što sve čini jedan #OOTD već se zagledamo i zoomiramo i o kakvom ogledalu se radi! Već sve znamo o opsesiji ogledalom "Ultrafragola" koje je, usprkos cijeni od oko 10.000 eura, postalo centralni motiv na fotografijama mnogih influencera. Zatim je primat preuzelo "Curvy Mirror" dizajnera Gustafa Westma, da bi sljedeće na cool listi bilo ogledalo s okvirom od pur pjene Anne Thoma. Jasno je, fotografije jednostavno izgledaju bolje uokvirene zanimljivim, art okvirom.

Ogledala su u središtu pažnje, a ovo fantastično art je trenutačno naš favorit (фото 1)
Ogledala su u središtu pažnje, a ovo fantastično art je trenutačno naš favorit (фото 2)

I naravno da već imamo sljedeće koje se nominiralo za omiljeno među skandinavskim blogericama. Mlada umjetnica Simone Noa Hedal je napravila ogledalo ukrašeno širokim premazima četke i moramo priznati da nam se ideja jako sviđa.

Ogledala su u središtu pažnje, a ovo fantastično art je trenutačno naš favorit (фото 3)
Ogledala su u središtu pažnje, a ovo fantastično art je trenutačno naš favorit (фото 4)

Ona je zapravo danska influencerica koja je često shareala svoje fotografije i ono što je specifično za njezin feed je paleta pastelnih nijansi koje se ponavljaju u savršenim razmacima. Upravo ju je ta činjenica inspirirala da se ozbiljnije poigra bojama i spoji modu i umjetnost. Uzela je široku četku i akrilne boje i stvorila je ogledalo po svojoj i mjeri svojeg feeda. Kako kaže, svjesna je da pripada generaciji koja je motivirana vlastitim egom i od toga počinje ta fascinacija ogledalom kao medijem koje, za razliku od klasičnog platna, daje treću dimenziju promatraču.

Ogledala su u središtu pažnje, a ovo fantastično art je trenutačno naš favorit (фото 5)
Ogledala su u središtu pažnje, a ovo fantastično art je trenutačno naš favorit (фото 6)

Nije trebalo proći previše vremena, a njezine online kolegice poželjele su nešto slično tome pa je prije nekoliko tjedana Simone Noa otvorila i profil posvećen isključivo svom radu na polju umjetnosti. Vrlo domišljato! Ako imate umjetničkih ambicija, ovo je ideja koju biste mogli i dublje istražiti.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više