Search

Oliviju Lopez volimo zbog minimalističke estetike, pogledajte kako je uredila svoj novi stan

Oliviju Lopez volimo zbog minimalističke estetike, pogledajte kako je uredila svoj novi stan

Tekst: BURO.


Oliviju Lopez smo zavoljeli zbog modnih kombinacija, a nastavili smo je pratiti zbog fantastičnih fotki s putovanja, kroz koje je pokazivala zavidno znanje kada su u pitanju interijeri i umjetnost. Olivia se nije odlučila za uobičajen influencerski put razvoja, nije pokrenula svoj modni brend. Umjesto toga se specijalizirala za art stranu blogerskog zanimanja te je pored osobnog bloga pokrenula i stranicu Bon Weekender, ali je i napisala odličan vodič „Lust for Los Angeles: A Lifestyle Guide to LA“ u kom je podijelila svoje smjernice o ovom gradu.

Oliviju Lopez volimo zbog minimalističke estetike, pogledajte kako je uredila svoj novi stan (фото 1)
Oliviju Lopez volimo zbog minimalističke estetike, pogledajte kako je uredila svoj novi stan (фото 2)

Poslije devet godina života u LA-u bila je spremna za novu epizodu, s dečkom se preselila u New York, ali je strpljivo dočekala pravu priliku. Naime, uspjeli su „uhvatiti“ stan u zgradi koju je projektirao nizozemski arhitekt Piet Boon čija se minimalistička estetika savršeno slaže s njezinim pročišćenim stilom. Zgrada posjeduje privatno dvorište i bazen za stanare, a pored toga sve stambene jedinice su opremljene luksuznim elementima kao što su crne mramorne radne površine u kuhinji i prozorima od poda do stropa.

Oliviju Lopez volimo zbog minimalističke estetike, pogledajte kako je uredila svoj novi stan (фото 3)
Oliviju Lopez volimo zbog minimalističke estetike, pogledajte kako je uredila svoj novi stan (фото 4)

Iako je službeno postala stanovnik užurbanog New Yorka nije se odrekla sunčanog vajba Kalifornije. Prilikom odabira namještaja za novi stan držala se minimalizma birajući suvremene komade namještaja. Prostor je utoplila zemljanim tonovima i prirodnim materijalima, dok su kao akcent poslužili art printovi u boji umjetnika kao što su Josef Albers i Henri Matisse

Oliviju Lopez volimo zbog minimalističke estetike, pogledajte kako je uredila svoj novi stan (фото 5)
Oliviju Lopez volimo zbog minimalističke estetike, pogledajte kako je uredila svoj novi stan (фото 6)

Lopezova svakodnevno na Instagram storijima pokazuje svoje zavidno znanje o dizajnu, a ovdje ga je savršeno iskoristila. Stol u dnevnoj sobi nosi potpis Charlotte Perriand, sofa je Muuto, krevet je stigao iz kompanije Modernica, a detalje je sakupljala na putovanjima od Pariza, preko Marakeša i Jukatana (slične predmete prodaje preko Bon Weekender shop-a, a tamo ćete naći i sjajne vintage modne komade). Olivia će vas sigurno inspirirati kako da sa što manje elemenata ispričate što više. Ako je budete pomno pratili, izvjesno je da ćete savladati tu delikatnu umjetnost.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više