Search

Originalni detalji za dječje sobe s hrvatskim potpisom

Originalni detalji za dječje sobe s hrvatskim potpisom

"Love My Space"


Image: PR

Brend "Love My Space" nastao je iz potrebe za lijepim, modernim i dekorativnim predmetima za uređenje dječjih sobica

Osnovna vodilja osnivačice ovog sve popularnijeg brenda, Nikoline Kamalić, bila je stvoriti proizvod koji nije dio nekog lanca trgovina i masovne proizvodnje već originalan detalj za najmlađe. Nikolina većinu predmeta izrađuje sama uz pomoć lokalnih obrtnika poput krojačica i stolara koji joj pomažu u procesu proizvodnje zamišljene ideje. Pri tome veliku pažnju poklanja da ono što proizvode bude od prirodnih materijala poput drva, vune i tkanina od 100% pamuka.

Originalni detalji za dječje sobe s hrvatskim potpisom (фото 1)

"Sve je započelo izradom dekorativnih ovčica pod nazivom 'Sheepy' izrađenim od drva i vune s otoka Cresa u raznim bojama. Nakon njih počela sam istraživati, kombinirati i osmišljavati i druge predmete", rekla nam je Nikolina o svojim počecima. Sve što radi u stilu je svjetski priznatog skandinavskog dizajna koji karakteriziraju jednostavnost, monokromatske boje, kvalitetno prirodno drvo i funkcionalnost. U ponudi trenutno postoje tri vrste "teepee" šatora, jer svi znamo koliko djeca vole slagati utvrde i podizati šatore koji pri tome postaju savršena skrivena mjesta za razvoj dječje mašte ili jednostavno ugodan kutak za čitanje. Kao simpatične dekoracije u ponudi su dvije kolekcije ukrasnih jastučića; "clouds" i "nordic", rukom oslikani crno-bijeli jastučići.

Jedan od popularnijih proizvoda brenda "Love My Space" su papirnate vreće izrađene od troslojnog industrijskog papira koje dolaze u nekoliko različitih varijanti, a mališani obožavaju  i "indoor" ljuljačke koje je moguće postaviti unutar sobe te dolaze s različitim bojama užeta. Za dekoraciju dječjeg poda, koji je mnogo puta najdraža podloga za igru, Nikolina izrađuje "pom pom area rug" - mali tepih napravljen od oko 150 velikih vunenih pompona kojem možete odabrati kombinaciju boja.

Originalni detalji za dječje sobe s hrvatskim potpisom (фото 2)

Tu su još i "Sheepy" dekorativne ovčice, zatim drvene obojene kutije koje mogu biti poput polica obješene na zid ili služiti kao kutije za igračke, dekorativni printevi za zid, zidne naljepnice u obliku trokutića, točkica i oblačića koji dolaze u cijeloj paleti boja, različiti zidni natpisi i "oblačići" - zidne dekoracije od vunenog filca koji se pomoću samoljepljive trake zalijepe za zid. S vremenom paleta ovih simpatičnih i dekorativnih, a prije svega dječjem svijetu funkcionalnih proizvoda, proširit će se i novim idejama koje će savršeno upotpuniti šarene interijere namijenjenje najmlađima. Sve informacije o brendu "Love my space" potražite na Facebook stranici.

Originalni detalji za dječje sobe s hrvatskim potpisom (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više