Search

Ovaj mramorni stol je inspiriran interijerom dućana Celine i izgleda fantastično

Ovaj mramorni stol je inspiriran interijerom dućana Celine i izgleda fantastično

Tekst: BURO.


Jedna od poznatijih blogerica Camille Charriere se okrenula uređenju interijera poput mnogih Instagram influencerica koje su u karanteni odlučile napraviti zahvate u svom domu. Camille se u međuvremenu i zaručila te je počela živjeti u Londonu. Kako su blogerska putovanja izostala, počela je sve više pažnje posvećivati opremanju doma.

Krenula je od vintage namještaja koji je naručivala preko specijaliziranih stranica. Tu su se našli Murano lusteri, ali i custom made stol za objedovanje za koji je inspiracija preuzeta iz interijera dućana brenda Celine. Govorimo o eri kada je Celineom vladala Phoebe Philo. Dok je Philo bila na poziciji kreativne direktorice brenda, u njihovim dućanima su vladali podovi načinjeni od različitih boja mramora u stilu patchwork uzorka. Camille je razmišljala o tome kako implementirati taj mramor u vlastiti interijer te je čak pokušala otkupiti pločice od Celinea nakon što je brend preuzeo Hedi Slimane, ali joj nisu dozvolili.

Ovaj mramorni stol je inspiriran interijerom dućana Celine i izgleda fantastično (фото 1)
Ovaj mramorni stol je inspiriran interijerom dućana Celine i izgleda fantastično (фото 2)

Potom je stupila u kontakt s tvrtkom Marble Partners koju su pokrenuli bivša pr menadžerica Mia Castenskjolda, modni fotograf Stefan Zschernitz i kipar Klaus Weiskopf. Firma je poznata po tome da izrađuju komade od već korištenog mramora što ih čini tvrtkom koja brine o održivosti u ovom segmentu.

Ovaj mramorni stol je inspiriran interijerom dućana Celine i izgleda fantastično (фото 3)
Ovaj mramorni stol je inspiriran interijerom dućana Celine i izgleda fantastično (фото 4)

Proces je zbog izolacije trajao dugih 9 mjeseci, a stol je isporučen Camille prije manje od tjedan dana. Sada u njenom domu stoji uz slavne stolice B32, marokanske svijećnjake i spiralne svijeće. Ako već moramo stalno biti u stanu, voljeli bismo da nam izgleda ovako.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više