Search

Studio Ane Tevšić u društvu svjetskih divova

Studio Ane Tevšić u društvu svjetskih divova

Prestižna nagrada za hrvatsku produkt dizajnericu


Poznata hrvatska produkt dizajnerica Ana Tevšić osvojila je prestižnu nagradu IDA (The International Design Awards) za svoj '-Love, Ana' studio u zagrebačkom Dežmanovom prolazu

Odlična vijest stiže iz Los Angelesa za domaću produkt dizajnericu - Ana Tevšić nagrađena je za svoj studio '-Love, Ana' koji je otvorila u ožujku ove godine. U kategoriji 'Interior Design' Ana se tako našla u društvu Google ureda u Tel Avivu, Google kampusa u Dublinu, BBC-a, Facebook kampusa, Mozille, Cocoona te mnogih drugih svjetskih imena.

Ana Tevšić

IDA je osnovana 2007. godine od strane dizajnera, intelektualaca i poduzetnika sa željom da se veća pažnja posveti multidisciplinarnom dizajnu. Za ovogodišnje izdanje nagrade The International Design Awards prijavilo se preko 1000 imena među kojima su dizajneri i arhitekti u području interijera, mode, produkt dizajna i grafike iz 52 zemlje diljem svijeta, a dodjela će se održati na službenoj svečanosti u Los Angelesu.

Ana Tevšić

Ana Tevšić osvojila je treće mjesto za genijalan prostor '-Love, Ana' studija za koji vjerujemo kako vam je dobro poznat. O njezinim proizvodima već su pisali Elle Decoration, Damn Magazine i IDFX, a dobro su poznati i na londonskoj, berlinskoj, milanskoj, beogradskoj sceni te u Tokiju i Kopenhagenu. Ana je već bila nominirana i za EDIDA "Najbolji mladi talent", a sada svom nizu uspjeha može dodati još jedan i to onaj gdje nagradu dijeli sa svjetskim divovima! Provjerite u galeriji koja imena su se još našla u kategoriji najboljeg dizajna interijera IDA-e.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više