Search

Zavirite u fantastično uređen dom Rosie Huntington-Whiteley u Los Angelesu

Zavirite u fantastično uređen dom Rosie Huntington-Whiteley u Los Angelesu

Tekst: BURO.


Image: BURO.

Kako vrijeme prolazi, tako britanska manekenka i poduzetnica Rosie Huntington-Whiteley otkriva sve više slojeva svoje ličnosti i besprijekoran ukus. Svijet je osvojila ljepotom, kad je otvorila Instagram profil shvatili smo da se ova Britanka jako dobro zna igrati s modnim trendovima, a zatim je iz kategorije supermodela prešla u svijet poduzetnica kada je pokrenula beauty liniju (i lifestyle portal) Rose Inc. A nakon pandemije i kućne karantene koji su je inspirirali da podijeli više slika interijera vile u Los Angelesu u kojoj živi sa suprugom, glumcem Jasonom Stathamom, shvatili smo da ona ima dosta toga za reći i na temu uređenja interijera.

Zavirite u fantastično uređen dom Rosie Huntington-Whiteley u Los Angelesu (фото 1)
Zavirite u fantastično uređen dom Rosie Huntington-Whiteley u Los Angelesu (фото 2)

Kada je u pitanju modni stil, Huntington-Whiteley briljira na polju minimalističkih kombinacija koje su, iako vrlo jednostavne, ujedno jako upečatljive. Za sličnu formulu odlučila se i kada je u pitanju uređenje doma, a kako bi sve ispalo savršeno u pomoć je pozvala Courtney Applebaum Design studio te su zajedničkim snagama odlučili kuću opremiti u mix & match stilu, u kojem su kombinirani vintage i rijetki kolekcionarski primjerci komada namještaja.

Zavirite u fantastično uređen dom Rosie Huntington-Whiteley u Los Angelesu (фото 3)
Zavirite u fantastično uređen dom Rosie Huntington-Whiteley u Los Angelesu (фото 4)
Zavirite u fantastično uređen dom Rosie Huntington-Whiteley u Los Angelesu (фото 5)
Zavirite u fantastično uređen dom Rosie Huntington-Whiteley u Los Angelesu (фото 6)

Posebno je bogata njezina kolekcija Pierre Jeanneret nameštaja. U dnevnoj sobi je nekoliko Jeanneret fotelja i sofa, dok su u ostatku kuće raspoređene njegovi klasični stolci od tikovine. Osim toga, u dnevnom boravku se nalazi i sofa "V11" dizajnera Illuma Wikkelsoa, a istinski zaljubljenici u produkt dizjan primjetit će i stolić "Berger" s potpisom Charlotte Perriand te, naravno, ikoničnu Eames lounge fotelju. Također, tu je i čupava fotelja PP 225 "Flag Halyard" (koja je iznimno popularna među modnih blogericama).

Zavirite u fantastično uređen dom Rosie Huntington-Whiteley u Los Angelesu (фото 7)
Zavirite u fantastično uređen dom Rosie Huntington-Whiteley u Los Angelesu (фото 8)

Zapravo, dom ove stylish influencerice pomalo podsjeća na neku vrstu muzeja mid-century namještaja jer je prostor rasterećen suvišnih stvari i svaki komad ima svoje mjesto te lako dolazi do izražaja. A što se tiče palete za koje se odlučila, ona je veoma slična bojama njezine bogate kolekcije Bottega Veneta torbica i cipela, odnosno riječ je o svim nijansama bež, smeđe i krem. Uz bijele zidove, betonski pod i žarko kalifornijsko sunce, ovaj interijer zaista izgleda fantastično. Pregršt inspiracije u tako malo detalja je dokaz da se Huntington-Whiteley zaista razumije u moderan dizajn.

Leave a comment

više