Search

Report Darie Darmaniyan s Vogue Festivala 2013.

Report Darie Darmaniyan s Vogue Festivala 2013.

Büro 24/7 suradnica provela je vikend na poznatom festivalu

Ovaj vikend provela sam na festivalu mode The Vogue Festival, koji se već drugu godinu zaredom održava u Londonu. Emocije sreće i znatiželje izmjenjivale su se u meni punih 48 sati. Pitanja poput: "Što odjenuti?", "Kako istovremeno poslušati dva predavanja?", "Koji look Chanel 2013. isprobati i kako pokušati ne propustiti snimanje za naslovnicu Voguea?", konstantno su bila u mojim mislima. Pri tom sam isprobala ulogu street style fotografa i tih dana entuzijastično lovila fashioniste i fashionistice.

Report Darie Darmaniyan s Vogue Festivala 2013. (фото 1)

Report Darie Darmaniyan s Vogue Festivala 2013. (фото 2)

Na festivalu je za posjetitelje bilo organizirano mnogo profesionalnih radionica – mali saloni ljepote s kozmetikom modnih kuća Dior i YSL, snimanje naslovnice časopisa Vogue, izbor komada iz Chanel kolekcije za isprobavanje, ali i Vogue café i unikatni Vogue pop-up butik. U Vogue caféu su se nudile takozvane "zdrave grickalice" - jagode umočene u crnu čokoladu, zelene jabuke, japanski bob edamame te organski zobeni muffini sa suhim brusnicama. U pop-up shopu prodavale su se knjige Vogue izdanja, zbirke fotografija od Sartorialista, posebno izrađene torbice i modni dodaci za Vogue festival te majice Donatelle Versace koje je ona osobno potpisivala nakon svog predavanja, na kojem je izjavila da odjeća sluzi kao oružje za postizanje svojih ciljeva u životu.

Report Darie Darmaniyan s Vogue Festivala 2013. (фото 3)

Kulminacija drugog dana festivala bila je kada je prelijepi model David Gandy prošetao dvoranom Vogue Festivala. Mlade djevojke nisu prestajale vrištati i fotografirati ga iz svih mogućih kuteva. Chic dizajnerica Victoria Beckham je pričala o svojoj liniji odjeće i što ju je inspiriralo da postane dizajner, dok je Alber Elbaz komentirao da ako Victoria Beckham može dizajnirati, onda i on može zapjevati… 

Report Darie Darmaniyan s Vogue Festivala 2013. (фото 4)

Na festivalu su također sudjelovali i modna urednica japanskog Voguea Anna Dello Russo, dizajneri Michael Kors, Paul Smith, Jonathan Saunders, blogerica Susie Lau, modni fotograf Mario Testino i mnogi drugi. Moji osobni favoriti su bili: talentirani, šarmantni i inteligentan do same srži Alber Elbaz, zaigrana i očaravajuća blogerica Garance Doré, te snažna i elegantna osnivačica web-stranice Net-a-Porter Natalie Massenet.

Ovaj festival nije samo prilika vidjeti poznata lica modne industrije, nego i naučiti da je sve moguće ako imaš strast i ambicije. Kako je Alber Elbaz izjavio – veze će nas možda dogurati do vrata, ali neće nas odvesti nigdje dalje. Najbitniji je talent i želja za uspjehom.

Što još mogu dodati... Ne mogu ni dočekati sljedeći The Vogue Festival!

Report Darie Darmaniyan s Vogue Festivala 2013. (фото 5)

 

Report Darie Darmaniyan s Vogue Festivala 2013. (фото 6)

Report Darie Darmaniyan s Vogue Festivala 2013. (фото 7)

Report Darie Darmaniyan s Vogue Festivala 2013. (фото 8)

Report Darie Darmaniyan s Vogue Festivala 2013. (фото 9)

Report Darie Darmaniyan s Vogue Festivala 2013. (фото 10)

Report Darie Darmaniyan s Vogue Festivala 2013. (фото 11)

Report Darie Darmaniyan s Vogue Festivala 2013. (фото 12)

Report Darie Darmaniyan s Vogue Festivala 2013. (фото 13)

Tekst i foto: Daria Darmaniyan

više