Search

5 kratkih pitanja za Leandru Medine

5 kratkih pitanja za Leandru Medine

Osnivačica bloga "The Man Repeller"


Simpatična Leandra Medine kroz život prolazi sa smiješkom. Živi u New Yorku, razlikuje se od drugih svojim uvijek zanimljivim stilom i što je najvažnije - zna se nasmijati na svoj račun. Njena ljubav prema modi poznata je svima, ali drugi aspekti njenog života uvijek ostaju skriveni od javnosti. No, sada je u kratkom intervjuu za gastronomski online časopis The New Potato progovorila o svojim kulinarskim, ali i drugim zanimljivim strastima.

Kako počinje vaš radni dan?

Odnedavno više ne provjeravam svoj iPhone dok ne operem zube, umijem se i ne pročitam nešto. Čini mi se kako je to jedan od najefektivnijih načina kako očuvati svježinu uma, kakav je i prvih deset sekundi nakon buđenja.

Nabrojite vaša najdraža mjesta za putovanja?

Ne volim ponavljati rute i mjesta na kojima sam bila, čak i ako mi se mjesto svidjelo. Bojim se idealiziranja konkretnog mjesta jer se bojim da ću se naviknuti i da neću vidjeti ostatak svijeta.

5 kratkih pitanja za Leandru Medine (фото 1)

Bez čega nikada ne putujete?

Bez četkice za zube.

Nabrojite 5 stvari koje obožavate baš sada?

Trenutno obožavam kolekciju Isabel Marant za proljeće/ljeto, sarong LemLem, integralne krekere s jogurtom 16 Handles, knjigu Davida Sedarisa "Let's Explore Diabetes With Owls" i svog tatu. Baš trenutno jako volim svog tatu!

Kada biste mogli na objed pozvati 5 ljudi, živih ili umrlih, tko bi to bio?

Naručila bih hranu iz njujorškog restorana Rubirosa i pozvala Dianu Vreeland, Woodyja Allena, Davida Fostera Wallacea, Georgea Saundersa i Lenu Dunham.

5 kratkih pitanja za Leandru Medine (фото 2)

Tekst: D.Č./L.B.

Leave a comment

više