Search

2 glazbena festivala koja ne smijete propustiti

2 glazbena festivala koja ne smijete propustiti

Ljeto u znaku Ultre i INmusica


Iz bogate ponude ljetnih glazbenih festivala izdvojili smo dva koja vrijedi posjetiti, a to su INmusic festival u Zagrebu i Ultra Europe festival u Dalmaciji

Sezona ljetnih festivala u Hrvatskoj lagano se zakuhava i ponekad je teško odlučiti se koji popratiti. Sukladno različitim glazbenim ukusima pojedinaca i muzičkih pravaca, izdvojili smo dva festivala koji će zadovoljiti najzahtjevnije posjetitelje kada je u pitanju dobra glazba. Dok ćete većinu vremena uživati u pripremama za festival, dobroj glazbi, ugodnoj atmosferi, bezbrižno i neprocjenjivo iskustvo omogućit će vam MasterCard® koji je i službeni sponzor INmusic festivala i festivala Ultra Europe te svojim korisnicama beskontaktnih kartica pruža brojne mogućnosti i pogodnosti. Uz to, beskontaktne kartice osiguravaju višestruko brže obavljanje transakcija na festivalskim prodajnim lokacijama, ali i inače na prodajnim mjestima - karticu treba samo prisloniti i odmaknuti, a za iznose manje od 100 kuna ne treba unositi PIN ili potpis. 

2 glazbena festivala koja ne smijete propustiti (фото 1)

INmusic festival u Zagrebu (20. - 22. lipnja na Jarunu) 

INmusic festival je najveći open air festival u Hrvatskoj, a održava se jednom godišnje na jarunskom Otoku hrvatske mladeži u Zagrebu. U deset godina postojanja INmusic festival prerasta u vrhunski glazbeni događaj koji se uvrstio na kartu najboljih europskih glazbenih festivala na otvorenom. Ako se prisjetimo samo nekih od headlinera koji su protutnjali glavnom pozornicom INmusica proteklih godina, jasno je i zašto se INmusic upisao na kartu festivala koje treba posjetiti; Arctic Monkeys, New Order, Mando Diao, Placebo, Franz Ferdinand, Nick Cave, Rudimental, Moby, Lily Allen, Iggy & The Stooges, Kraftwerk, Billy Idol, Massive Attack, Morcheeba, Arcade Fire, Jamiroquai. Ove godine nastavljaju s izuzetnim glazbenim imenima poput Jakea Bugga, benda The Coral, Djanga Djanga, Pennywise,  Florence + The Machine, Skunk Anansie, PJ Harvey i mnogih drugih. Osim posebnom INmusic festivalskom karticom, koju je moguće kupiti i nadopunjavati na svim festivalskim TOP-UP lokacijama, plaćanje na festivalu moguće je izvršiti i MasterCard® karticama svih banaka s kojima ćete izbjeći dugo čekanje u redovima. 

Ultra Europe festival u Splitu (15. - 17. srpnja na stadionu Poljud) 

Ultra Europe i Destination Ultra ističu se u filmu koji naglašava jedinstvene lokacije i hrvatske prirodne ljepote. Destination Ultra traje 7 dana, s partijima koji se održavaju na 3 bajkovita hrvatska otoka, Hvaru, Braču i Visu, te, naravno glavni Ultra Europe događaj na Stadionu Poljud u "najlipšem gradu na svitu" - Splitu. Ove godine Ultra Europe se vraća u 4. izdanju, a donosi najveći lineup do sada, uz još nekoliko iznenađenja koja će oduševiti sve fanove diljem svijeta. David Guetta, Armin Van Buren, Adam Beyer i Marco Carola samo su neka od velikih imena elektroničke glazbe koja će ove godine nastupiti na festivalu. Osim samog festivala na Poljudu, Destination Ultra organizira i party otvorenja u Giraffe Palm Beach Houseu u Splitu, Yacht Reggatu na Zlatnom ratu u Bolu, Ultra Beach party u Hotelu Amfora Grand Beach Resort na Hvaru te party zatvaranja na Visu. Posebna pogodnost za korisnike MasterCard i Maestro kartica je nadopuna festivalske kartice bez naknade, a na festivalskoj lokaciji hostese čekaju sve korisnike MasterCard kartica s poklonima iznenađenja. Također, sva plaćanja iznad 250 kn u ugostiteljskim objektima na festivalu Ultra Europe, korisnicima MasterCard i Maestro kartica donose 10% popusta.

Save

Related articles

Buro 24/7 Selection

više