Search

Bijeg u svibnju: 4 wellness oaze za produženi vikend

Bijeg u svibnju: 4 wellness oaze za produženi vikend

Neprocjenjivo iskustvo uz MasterCard

Tekst: A.P.

Image: Pery Square,
Bellevue,
Ambasador,
W

Posljednji vikend u svibnju idealan je za wellness bijeg koji će vas opustiti i pripremiti za ljetnu sezonu

U bogatoj ponudi hrvatskih i inozemnih spa centara doista se teško odlučiti koji odabrati. Ako vam posao dozvoljava da spojite vikend i napunite baterije do kraja predlažemo da se zaputite van granica Lijepe naše i priuštite si nezaboravno iskustvo u wellness centru hotela W u Londonu u kojem možete uživati u posebnom paketu namijenjenom korisnicima MasterCard kartica u okviru platforme Priceless Cities, ili pak da spojite ugodno s korisnim i uživate u zelenim padinama Irske u No.1 Pery Square Hotelu i spa centru gdje korisnici MasterCard kartica mogu iskusiti ekskluzivni 'Dine, Wine and Spa Escape'.

Na našoj obali također ne nedostaje wellness oaza na čelu sa spa centrom hotela Bellevue, koji je 2015. proglašen najboljim u svijetu po odabiru Global Wellness Travel Awards. Iznimno je cijenjen i raskošni spa centar hotela Ambasador u Opatiji koji nudi posebne pakete, ovisno o vašim željama i potrebama. Praktično je da sa sobom ne morate nositi gotovinu već sva plaćanja u ovim hotelima možete izvršiti MasterCard beskontaktnom karticom koja je jednostavnije, sigurnije i brže rješenje od ostalih oblika plaćanja.

Mastercard

Hotel Bellevue - Mali Lošinj

U sklopu hotela nalazi se nagrađivana spa klinika u potpunosti posvećena ljepoti i wellnessu. Ovaj dio hotela ima poseban ulaz u prostranu, sjajnu, elegantnu zonu posebno dizajniranu za tretmane lica i tijela. Posljednje kozmetičke inovacije vodećih svjetskih laboratorija - Elemis, Natura Bissé i Jessica koriste se za razne tretmane njege lica ili oblikovanja tijela.

Bijeg u svibnju: 4 wellness oaze za produženi vikend (фото 1)

lošinj

Izvrsni prirodni sastojci uz stručnu njegu vrhunskih terapeuta omogućit će vam potpuno opuštanje. Ono što klinika nudi su najinovativnija i najmodernija tehnologija, poput Eximia i LCM system aparata. Spa klinika otvorena je svakoga dana od 8 do 21 sat.

 

Remisens Premium Hotel Ambasador - Opatija

Remisens Premium Hotel Ambasador unutar svojih prostorija skriva vrhunski wellness & spa Five Elements centar koji se prostire na 1.300 kvadratnih metara. Sa specifičnim tretmanima i programima posvećenima elementu vode, ovaj spa centar osmišljen je za obnovu energije svakog posjetitelja. Voda je simbol života pa je ona i glavni motiv ovog centra. Centar Five Elements kombinira drevnu kinesku filozofiju i moderne wellness programe kako bi vas doveo u stanje potpunog mira.

Bijeg u svibnju: 4 wellness oaze za produženi vikend (фото 2)

Bijeg u svibnju: 4 wellness oaze za produženi vikend (фото 3)

Spa relax zona nudi opuštajuće kristalne i parne kupelji, masažne tuševe i ledenu fontanu. Jaspis Spa sadrži tursku i kristalnu kupelj te saunu, namijenjene privatnom opuštanju u grupama.  Ova oaza mira otvorena je od 7 do 21 sat.

W hotel - London, Velika Britanija

Put u London sam po sebi je pravo zadovoljstvo. Britanska prijestolnica nudi sve što novcem možete platiti, od muzeja, kazališta, vrhunskih restorana, shoppinga i clubbinga, još ako svemu pridodate vrhunski smještaj, u jednom od najcool hotela na svijetu dobar vikend je zagarantiran.

away

W hotel u svojoj ponudi ima svjetski poznat brend AWAY® Spa. Ovdje vas očekuju usluge kakve koriste svjetske zvijezde u pripremama za crveni tepih. Masaže, tretmani lica i tijela, frizerski salon, make up, spray tan kapsula, depilacija, epilacija, tretmani za celulit... sve što vam je potrebno da biste se osjećali preporođeno. Ako razmišljate o smještaju u londonskom W hotelu od koristi će vam biti informacija da jedno noćenje možete dobiti besplatno, i to ako unaprijed rezervirate smještaj s MasterCard karticom.

away

No.1 Perry Square - Limerick, Irska

perry

Ovaj boutique hotel nadaleko je poznat po holističkom wellness programu. U centru se isključivo koristi organska kozmetika VOYA koja se bazira na vitaminima i mineralima iz morskih trava. Pored brojnih tretmana za muškarce i žene ovdje možete uživati u posebno kreiranom zen vrtu, aromatičnoj parnoj kupelji i klasičnim finskim saunama. Hotel ima 20 privatnih soba i restoran "Sash" u kojem se služe lokalne delicije spravljene od namirnica s okolnih farmi i gospodarstava.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više