Search

Gdje žive cool cure: Luna Valas i Lućana Mirko

Gdje žive cool cure: Luna Valas i Lućana Mirko

Tekst: BURO.


Volimo zaviriti u domove u kojima žive cure čiji stil volimo. U takvim prostorima uvijek pronađemo neku mini inspiraciju i obično interijer odražava osobni stil stanarki te smo poželjeli doznati gdje to žive naše dvije manekenke Luna Valas i Lućana Mirko koje pratimo od početka karijere. Djevojke se poznaju već 10 godina te nije slučajno da su se baš odabrale za cimerice, a to su učinile u travnju ove godine: Živimo zajedno od travnja ove godine i na takav korak smo se odlučile jer su nam isticali ugovori o najmu, a nakon što smo stavile sve na papir, shvatile smo da nam je ekonomičnije živjeti zajedno. Obe smo živjele u centru, u stanovima od 60m2 i plaćale dosta skupo, sada smo i dalje u centru u predivnom stanu od 110m2 i sve troškove dijelimo po pola. S time da se družimo već dosta godina, useljenje nam je bio jedan logičan ali i izazovan slijed. Potpuno smo različite po karakteru, navikama a i mindsetu, no u svemu se uspijemo dogovoriti, tako da smo stvorile jedno malo sestrinstvo.” – kazala nam je Luna.

Gdje žive cool cure: Luna Valas i Lućana Mirko (фото 1)

Luna je ujedno dobila malo više slobode oko dekoriranja prostora što joj je Lućana po svom priznanju prepustila: Stan je bio gotovo namješten pri useljenju, jedino u sto smo se dale je bilo dekoriranje. Mislim da obje imamo neki svoj stil, em sto se tiče osobnog stila tako i uređenja prostora. Tako da smo se našle na pola puta i poštivale jedna drugoj zelje. No mislim da sam Luni ipak prepustila vise slobode. “ – kazala je Lućana

Gdje žive cool cure: Luna Valas i Lućana Mirko (фото 2)
Gdje žive cool cure: Luna Valas i Lućana Mirko (фото 3)
Gdje žive cool cure: Luna Valas i Lućana Mirko (фото 4)

Oko najdraže sobe u stanu nije bilo dvojbe: dnevni boravak je preuzeo vodstvo kao mjesto opuštanja i druženja i naravno gledanja Netflixa. Naravno slijedi ga kupaona u kojoj se spremaju za izlaske i slušaju glazbu: Meni je najdraža kupaona, zbog koje sam zapravo i “zapela” za stan, ima dva velika ogledala, kul pločice i jako kul rasvjetu i naravno, moja spavaća soba. Kako su dvije dosta različite spavaće sobe, dogovorile smo se da Lućani ide veća soba ali s manjim ormarom, tako da uz ormar ima i štender za odjeću. Ja sam uzela manju sobu ali s ogromnim ugradbenim ormarom, kako bi mi sve bilo pregledno i pospremljeno. Moja soba se nalazi tik uz dnevni boravak, tako da me dvokrilna vrata dijele od boravka, što mi ni malo ne smeta jer na tak način mogu iz kreveta gledati Netflix na TV-u.” – kaže Luna.

Gdje žive cool cure: Luna Valas i Lućana Mirko (фото 5)
Gdje žive cool cure: Luna Valas i Lućana Mirko (фото 6)

Iako je stan bio namješten obje su donijele svoje detalje koji ih podsjećaju na neka lijepa putovanja i uspomene. Lućana nam je kazala da se ne voli vezati za materijalne stvari te je svoj prostor uglavnom ukrasila detaljima s putovanja, a Luna je kao najdraži detalj izdvojila rasvjetu koju stalno premješta po stanu: Najdraži detalji mi je stropna rasvjeta koju “seljakam” iz stana u stan, a vrlo mi je bitna jer stvara posebni ugođaj navečer - u cijelom stanu imamo rasvjetu na upravljanje, pa se tako svako malo bira boja koja je u “mood-u” i dva vintage ogledala u dnevnom boravku; jedno manje i jedno od 2 m, koja su mi top detalji a služe i za fotkanje outfita. Najveću emotivnu povezanost imam prema slikama koje skupljam od 19. godine jer svaka ima svoju neku “štoriju”. – kazala je.

Gdje žive cool cure: Luna Valas i Lućana Mirko (фото 7)
Gdje žive cool cure: Luna Valas i Lućana Mirko (фото 8)
Gdje žive cool cure: Luna Valas i Lućana Mirko (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više