Search

Hvar je dobio novi hotel i jedva ga čekamo posjetiti

Hvar je dobio novi hotel i jedva ga čekamo posjetiti

Tekst: BURO.


Image: Siniša Gulić

Nije tajna da nam je Hvar jedan od najdražih hrvatskih otoka na kojem uvijek pronađemo idealan balans između opuštanja i zabave. Hvar je ujedno jedan od razvikanijih hrvatskih otoka u svijetu, a kako i ne bi bio kada uz sve prirodne ljepote svojim gostima nudi nove vrhunske smještaje koji će zadovoljiti sve prohtjeve neovisno o profilu gosta. Tako je na svoju listu atraktivnih hotela ove sezone Hvar dodao još jedan i to lociran u Starom Gradu. Hvar PlacesHotel by Valamar u Starom Gradu na Hvaru posebno se sviđa gostima koji traže slobodu izbora, moderan dizajn i autentično iskustvo destinacije uz puno poštovanje prema prirodi i okruženju.

Hvar je dobio novi hotel i jedva ga čekamo posjetiti (фото 1)
Hvar je dobio novi hotel i jedva ga čekamo posjetiti (фото 2)

Ovakvi lifestyle hoteli posljednjih su godina trend u svjetskom hotelijerstvu jer su usmjereni prema stvaranju jedinstvenog iskustva boravka i pomicanju granice tradicionalnog poimanja hotelijerstva. Lifestyle hoteli u fokus stavljaju jedinstveni doživljaj i autentičnu uslugu, odnosno interpretiraju ono što je najvrijednije u destinaciji i na taj način privlače moderne putnike, prvenstveno „milenijalace“, koji posebno vrednuju jedinstvena iskustva, susrete s ljudima sa sličnim afinitetima, prirodne namirnice i jela, te očuvanje prirode i ekološku održivost.

Hvar je dobio novi hotel i jedva ga čekamo posjetiti (фото 3)
Hvar je dobio novi hotel i jedva ga čekamo posjetiti (фото 4)

Jedna od značajnijih posebnosti ovog hotela je ponuda koja gostima pruža potpunu slobodu uživanja u restoranskoj ponudi u onom ritmu koji im najviše odgovara. Ukoliko su iz bilo kojeg razloga propustili ručak ili večeru - 25 eura svog dnevnog kredita mogu iskoristiti u restoranu ili hotelskim barovima. Ono što ne potroše taj dan mogu po svojoj želji prebacivati u idući. Gostima će pažnju privući i fantastičan bazenski kompleks, koji u ovom hotelu postaje i središte dnevne zabave uz live glazbu lokalnih bendova i DJ-eva koja se nastavlja i nakon zalaska sunca.

Hvar je dobio novi hotel i jedva ga čekamo posjetiti (фото 5)
Hvar je dobio novi hotel i jedva ga čekamo posjetiti (фото 6)
Hvar je dobio novi hotel i jedva ga čekamo posjetiti (фото 7)

Hotel ima 179 soba koje predstavljaju spoj mediteranske tradicije i modernog dizajna. Vizualni identitet branda [PLACES] by Valamar potpisuje nagrađivani Studio Sonda iz Vižinade kraj Poreča, a riječ je o jednom od pet Valamarovih brendova proizvoda koji posluju pod krovnim identitetom All you can holiday s ciljem kreirana savršenog odmora i autentičnih doživljaja za svakog pojedinog gosta.

Hvar je dobio novi hotel i jedva ga čekamo posjetiti (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više