Search

Impala koturaljke su toliko kul da želimo (najmanje) jedan par!

Impala koturaljke su toliko kul da želimo (najmanje) jedan par!

Tekst: BURO.


Već znate da su koturaljke potpuno osvojile ekipu na TikToku i da ovaj retro hobi doživljava svoju renesansu, a kada gledamo te snimke kako se vješte djevojke zabavljaju na kotačićima, dođe nam da se uputimo na prvo igralište i vozimo se u krug do beskraja. Ali, za početak, za tu misiju su nam potrebne koturaljke. Apsolutno! Možda se nismo ni prisjetili znamo li uopće voziti se na koturaljkama, a već smo pronašli one koje želimo! Pa, motivacija je bitna. Radi se o vrlo kul brendu Impala Skate čiji modeli su neodoljivi.

Impala koturaljke su toliko kul da želimo (najmanje) jedan par! (фото 1)

Brend je osnovan u Melbournu 2017. godine i vrlo brzo je postao popularan na globalnom nivou zbog svog pristupa dizajnu, a njihovi modeli su razigrani, šareni i vrlo fashion. Pored koturaljki nude i skateboardove, kao i svu dodatnu opremu. Prije svega su inspirirani dekadama od sedamdesetih do devedesetih godina i ne boje se eksperimentirati s bojama i printevima. Kolekcije su organizirane kao mali dropovi, a svaki sljedeći model izgleda sve zabavnije. Primjera radi, posljednji dizajn koturaljki koji su lansirali izveden je u sitnom karo printu nalik stolnjaku za piknik i to u kombinaciji ružičaste i bijele boje. Toliko su retro i podsjećaju nas na djetinjstvo da vrijedi ponovo proći sve korake dok ne postanemo sigurni na kotačima. Dobro je znati da nude i štitnike za koljena i laktove, za svaki slučaj.

Impala koturaljke su toliko kul da želimo (najmanje) jedan par! (фото 2)

Pri izradi drvenih skateboardova tvrtka se udružila s nacionalnom fondacijom za održavanje šuma pa za svako drvo koje posijeku radi izrade daske, Impala Skate zasadi novu sadnicu. Makar realno, sve njihove kreacije djeluju dovoljno kul i da budu dio kućne dekoracije ako vam dosadi okretanje kotača.

Impala koturaljke su toliko kul da želimo (najmanje) jedan par! (фото 3)

Ako ste u proljetnom zamahu i u potrazi ste za novim hobijem, vraćanje koturaljkama nije uopće loša ideja. Bit ćete na svježem zraku, možete vježbati kul koreografije s TikToka, a ako se odlučite za na primjer hologramske Impala koturaljke možete postati i disco kraljica. Kylie Minogue, skloni se!

Impala koturaljke su toliko kul da želimo (najmanje) jedan par! (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više