Search

Kako organizirati savršeno vjenčanje?

Kako organizirati savršeno vjenčanje?

Odaberite samo najbolje

Urednik: A.P.


Image: Senja Vild

Ideju posebnog vjenčanog događanja - elegantnog wedding bruncha - osmislila je butik agencija Vantage Garden za salon vjenčanica i večernjih haljina Mia Couture i njihovo predstavljanje nove kolekcije luksuznih vjenčanica izraelske dizajnerice Galie Lahav

"Drago mi je da smo danas pomaknuli granice organizacije vjenčanja i na ovom predivnom wedding brunchu pokazali kako može izgledati jedno elegantno, urbano vjenčanje. Svakim vjenčanjem pomičemo granice, postavljamo nove trendove jer svaki par jedinstven je na svoj način te priča svoju priču. Moj tim i ja, te naši partneri osiguravamo da protokol, zabava i svi detalji budu baš onakvi kakve mladenci priželjkuju. Takvo vjenčanje svima ostaje u lijepom sjećanju i o njemu se još dugo priča, a mladenci uživaju u sjećanju za cijeli život" izjavila je Vedrana Dvornik, wedding planerica i direktorica butik agencije za organizaciju vjenčanja Vantage Garden te nadodala: "Nadam se da će današnji wedding brunch ostati svima u lijepom sjećanju i zbog predivnih cvjetnih dekoracija naše dugogodišnje partnerice Renate Lovrenčić iz Cvjetne galerije".

Renata Lovrenčić

"Tematska vjenčanja što se tiče cvjetnog izričaja ponovo su u fokusu. Sve je podređeno željama naših klijenata, no oni koji se u konačnici odluče dati nama otvorene ruke u realizaciji njihovog velikog dana zasigurno neće pogriješiti. Mi smo mali tim koji sve svoje dekoracije odrađuje samostalno što znači da ih osobno izvodimo i potpisujemo, ako nas, angažirate budite uvjereni da mi to i odrađujemo." - kazala je Renata Lovrenčić, vlasnica Cvjetne Galerije RL.

Brunch je organiziran s ciljem premijernog predstavljanja luksuzne kolekcije ručno šivanih vjenčanica izraelske dizajnerice Galie Lahav. Vjenčanice iz kolekcije Le Secret Royal i Gala oduševljavaju jednostavnim, ali odvažnim krojevima - koji prate liniju i naglašavaju ljepotu ženskog tijela, te bogatim, ručno šivanim detaljima - čipkom, kristalićima i perlama, koji vjenčanicama daju luksuzan, glamurozan izgled.

rl

"Galia Lahav jedna je od najtraženijih dizajnerica vjenčanica za kojima žude mladenke diljem svijeta. Izvrsno nadopunjuju našu couture ponudu ekskluzivnih vjenčanica i večernjih haljina iz vlastite kolekcije Mia, te predivnih vjenčanica s potpisom svjetskih dizajnera, poput Berte i ostalih. Cilj nam je, i na to smo izuzetno ponosni, što naš salon - Mia Couture, može ekskluzivno predstaviti i ponuditi isključivo vrhunske haljine našim mladenkama. Galia Lahav ima predivne, ručno rađene haljine koje ostavljaju bez daha i koje su nas osvojile na prvi pogled", objašnjava nam Mia Madunić, iz Mia Couture.

rl

Luksuzne haljine savršeno su pristajale predivnim manekenkama Ana Mariji Raić, Loreni Kovač, Petri Frković, Luni Valas Juraj, Loreni Čavar, a Jelena Glišić zablistala je poput prave mladenke uz svog mladoženju, Marija Valentića. Par je prigodno razrezao svadbenu tortu, a neudane uzvanice su imale priliku uloviti i vjenčani buket - za neki budući, stvarni wedding brunch.

rl

rl

rl

rl

rl

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više