Search

Luksuzni resorti koji će se otvoriti u 2016.

Luksuzni resorti koji će se otvoriti u 2016.

Nai Harn, St Regis Langkawi, Canyon Ranch...


Image: Promo

I ove godine u planu je otvorenje novih, ali i preuređenih luksuznih resorta diljem svijeta koji će pomicati granice luksuznih godišnjih odmora i ekstravagantnih te posve neobičnih smještaja

Možda će vas baš neki od novih luksuznih resorta koji će svoja vrata otvoriti tijekom 2016. godine inspirirati za godišnji odmor. 

Nai Harn – Phuket, Tajland

 Luksuzni resorti koji će se otvoriti u 2016. (фото 1)

Resort Nai Harn zovu još i ikonom mjesta Phuket, a sudeći po predivnom pogledu na netaknute plaže i prirodu opravdano nosi taj naziv. Nakon 18 mjeseci renoviranja i podizanja luksuza na novu razinu, ovaj objekt s više od 130 soba i apartmana ugledat će svjetlo dana u veljači. Nekad kraljevski Phuket Yacht Club bio je popularan među mnogim poznatim osobama kao što je glumac Roger Moore, legenda baleta Rudolph Nureyev, kao i bivši francuski predsjednik Jacques Chirac. Spektakularni simbol luksuza je gumb ugrađen u svaki apartman, koji ako pritisnite, automatski naručujete šampanjac. Zvuči kao pravo mjesto za romantičan odmor u egzotičnom Tajlandu. 

St. Regis – Langkawi, Malezija 

Luksuzni resorti koji će se otvoriti u 2016. (фото 2)

U travnju će Malezija postati bogatija za idealno novo mjesto s najvećom lagunom namijenjenom za potpuni hedonizam. Više od 85 luksuznih soba i vodenih vila ovo mjesto stavlja visoko na vrh najpoželjnijih luksuznih odmarališta, uključujući čak pet restorana i veliki Iridium Spa. St. Regis godinama njeguje status najvišeg nivoa kada su u pitanju svjetski skupocjeni hoteli i odmarališta, a jedinstveni pristup klijentu daju mu poseban identitet. Priča koja je započela još za vrijeme njujorškog zlatnog doba bilo je omiljeno mjesto aristokracije. Obitelji Vanderbilt i Rockefeller, Salvador Dali i Marlene Dietrich samo su neka od imena koja se vežu uz hotel St. Regis na Manhattanu. Posjet onome u Maleziji nikad nije zvučao bolje. 

Canyon Ranch Wellness – Kaplankaya, Turska 

Luksuzni resorti koji će se otvoriti u 2016. (фото 3)

Od 1979. godine Canyon Ranch postavio je zlatne standarde kada je u pitanju kompletan odmor za dušu i tijelo. Počevši od specijalnih wellnessa do nutricionista koji se brinu za vaš boravak, davno su uspostavili standarde koji vješto balansiraju između duha i tijela. Arizona, Massachusetts i Las Vegas samo su neka od mjesta na kojima možete pronaći Canyon Ranch, a dobra je vijest ta što će novootvoreni ipak biti nešto bliže Europi. Od samog početka jasni su u svojim ciljevima na putu prema zdravom životu i viziji. Ako ste ljubitelj holističkog pristupa, ovo je pravo mjesto za bijeg na tursku rivijeru, gdje osim punjenja baterija neće izostati ni luksuz.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više