Search

Najljepši boutique hoteli na našoj obali za vikend odmor

Najljepši boutique hoteli na našoj obali za vikend odmor

Tekst: Ana Dukić


Jedna od pozitivnih stvari posljednjih godina je svakako i obnova mnogih hotela u Hrvatskoj i izgradnja novih. Mi obožavamo boutique hotele! Zašto? Jer daju unikatan spoj luksuza i opuštenosti u urbanim sredinama, i svojim interijerom i ponudom su odličan izbor za sve koji žele odmor sa stilom. U Hrvatskoj, posebice na obali, posljednjih nekoliko godina možete birati između manjih i većih, u kojima kao u bajci možete pobjeći od stvarnosti.

U nastavku donosimo neke od nama omiljenih boutique hotela na Jadranu.

Hotel Navis, Opatija

Najljepši boutique hoteli na našoj obali za vikend odmor (фото 1)
Najljepši boutique hoteli na našoj obali za vikend odmor (фото 2)

Dizajn hotela Navis je zaista jedinstven kao i ponuda ovog hotela. Najveća zanimljivost hotela je upravo njegova pozicija – činjenica da je naslonjen uz stijenu tik uz more daje mogućnost pogleda na kvarnerski zaljev i morsko prostranstvo svim sobama.

Hotel Bastion, Zadar

Najljepši boutique hoteli na našoj obali za vikend odmor (фото 3)

Bastion Heritage hotel dio je Relais & Chateaux grupacije te oduzima dah pri prvom pogledu. Hotel se nalazi u samom središtu grada, nekoliko metara od Arsenala. Poseban touch ovom hotelu pružaju različito uređene sobe u kojima se nalazi ručno izrađeni namještaj u secesijskom stilu.

Najljepši boutique hoteli na našoj obali za vikend odmor (фото 4)

Hotel Osam, Supetar

Najljepši boutique hoteli na našoj obali za vikend odmor (фото 5)

Smješten je u samom centru Supetra, nekoliko koraka od mora i 5 minuta pješice od trajektne luke. Moderan dizajn u kombinaciji s tradicionalnim elementima daje ovom hotelu elegantnu i raskošnu notu. U sklopu hotela nalazi se a la carte restoran Otok s ponudom lokalnih i internacionalnih specijaliteta i biranih vina, vanjski bazen, kušaonica vina, sauna, te Roof Top bar s jedinstvenim pogledom na zalazak sunca, planine i supetarsku luku.

Najljepši boutique hoteli na našoj obali za vikend odmor (фото 6)
Najljepši boutique hoteli na našoj obali za vikend odmor (фото 7)

Hotel Little Green Bay, Hvar

Najljepši boutique hoteli na našoj obali za vikend odmor (фото 8)
Najljepši boutique hoteli na našoj obali za vikend odmor (фото 9)

Otkad je otvorio svoja vrata, ovaj hotel hvale svi, čak i Vogue. Radi se o ekskluzivnom hotelu u vlasništvu francuske obitelji, a smješten je u pitoresknoj hvarskoj uvali Lozna. Noćenje u Little Green Bay hotelu košta duplo više od hrvatskog prosjeka luksuznih hotela što je sasvim logično i opravdano uzmemo li u obzir lokaciju, uređenje, ponudu koja je izrazito ekološki osviještena i personalizirano iskustvo koje je danas pogotovo na cijeni.

Hotel Alhambra, Lošinj

Najljepši boutique hoteli na našoj obali za vikend odmor (фото 10)
Najljepši boutique hoteli na našoj obali za vikend odmor (фото 11)

Jedinstven lošinjski hotel koji je svojom raskošnom atmosferom oduševio goste iz cijelog svijeta, čitatelji časopisa Luxury Lifestyle Magazine uvrstili su u deset najboljih hotela Europe. U hotelu Alhambra sve je podređeno stvaranju osjećaja elegancije i luksuza, privatna plaža s dizajnerskim ležaljkama i suncobranima nalazi se direktno ispred hotela i poziva na uživanje u moru i suncu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više