Search

Omiljene jesenske adrese Anite Dujić Veljače

Omiljene jesenske adrese Anite Dujić Veljače

Gdje Anita voli provoditi jesenske dane u Zagrebu?


Image: Facebook

Od uživanja u hrani do shoppinga

Dolaskom jeseni počinjemo uživati u svim njezinim čarima. Polako se povlačimo u toplinu doma, izvlačimo pulovere iz ormara i cijenimo slobodne trenutke kada odmaramo od ubrzanog radnog tempa. Grad Zagreb svake je sezone sve čarobniji i brojna nova mjesta koja su se otvorila podsjete nas koliko ga u stvari volimo. I poznata domaća lica uživaju u slobodnom vremenu i opuštanju s najbližima upravo na tim mjestima. Jedna od njih zasigurno je Anita Dujić Veljača koja je za Büro 24/7 otkrila gdje će provoditi svoje slobodne dane ove hladne sezone.

Mali bar

Mali bar - omiljeno mjesto u Zagrebu za pojesti savršen obrok. Mali bar je moja oaza kada je u pitanju izuzetna hrana za tijelo i dušu. Redovito ih posjećujem i svaki put me iznova oduševe. 

Amelie

Amelie - slatko, intimno mjesto u srcu Zagreba s odličnim izborom domaćih kolača i sokova. Posebno je lijepa njihova terasa u jesen kada priroda pokaže svu raskoš svojih boja.

Vešmašina

Vešmašina - volim otići u taj dućan jer ima jako zanimljivu ponudu, brendove koje nigdje drugdje ne možeš naći, te vrlo ugodno i simpatično osoblje.

Mak na konac

Mak na konac - očarana sam kolačima koje rade tamo, usudila bih se reći, i pomalo ovisna o njima. To je prava umjetnost na djelu u kojoj volim uživati.

Dermalogica

Dermalogica & Chi salon - u Teslinoj je moj broj jedan kada je u pitanju njega kože i kose. Barem jednom tjedno sam tamo i svaki put izađem s osmjehom na licu. Sitnice čine život!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više