Search

Ovako će izgledati novi luksuzni hotel u Splitu

Ovako će izgledati novi luksuzni hotel u Splitu

Tekst: BURO.


Hotel Heritage FERMAI otvorit će svoja vrata u svibnju 2021. godine, a pridružit će se lancu hotela MGallery u srpnju 2021. Mirna oaza u užurbanom srcu Splita nudi 35 luksuznih, modernih soba, kavanu FERMAI i vrtnu terasu. Hotel će se pridružiti međunarodnom lancu MGallery butik hotela kao rezultat ugovora o franšizi između vodeće svjetske ugostiteljske grupe Accor i Quatro Company.

Ovako će izgledati novi luksuzni hotel u Splitu (фото 1)

Prvi hotel MGallery u Splitu, smješten je u iznimnoj stogodišnjoj zgradi, koja je jedan od rijetkih primjera secesijske arhitekture u gradu. Zgrada je dovršena 1914. godine te je arhitektonsko remek-djelo hrvatskog arhitekta Petra Senjanovića, koji je u Split donio bečku secesiju. Svojim sofisticiranim i urbanim osjećajem i toplinom u mediteranskom stilu, hotel nudi jedinstveno iskustvo u srcu ovog dalmatinskog grada.

Ovako će izgledati novi luksuzni hotel u Splitu (фото 2)

Hrvatska, a posebno Split, savršeno su mjesto za sve one koji žele ljetni odmor iz snova. Svaki hotel MGallery svojim gostima pruža nezaboravne trenutke te rituale opuštanja. Hotel Heritage FERMAI pružit će najautentičniji doživljaj mediteranske kulture putnicima koji dolaze u Split iz cijelog svijeta - kaže Dilek Sezer, direktor razvoja Accora za jugoistočnu Europu.

Ovako će izgledati novi luksuzni hotel u Splitu (фото 3)

Povijesna zgrada je rekonstruirana i obnovljena s najvećom pažnjom prema detaljima i lokalnoj baštini. Posebno se ističu secesijski elementi sačuvani u svom izvornom stanju do danas, poput kamenih stubišta sa željeznom i drvenom ogradom, te zidom s geometrijskim uzorkom i jednostavnom geometrijskom stolarijom.

Ovako će izgledati novi luksuzni hotel u Splitu (фото 4)

Svi detalji stvoreni su s daškom elegancije i luksuza. Klasični namještaj stvara prekrasnu kombinaciju s pažljivo odabranim vintage komadima i modernim ukrasima, koji su prava obilježja hotela. Udobni interijeri imaju izvrsnu dekorativnu rasvjetu, dajući joj skulpturalni osjećaj i dodatno ističući toplu i opuštajuću atmosferu hotela.

Ovako će izgledati novi luksuzni hotel u Splitu (фото 5)

Kupnjom više od 100 godina stare zgrade u centru Splita i adaptacijom u prvoklasni Heritage hotel FERMAI, svoj poslovni interes širimo i na hotelski segment. Pridruživanjem lancu MGallery hotela, koja nudi platformu kako bi se istakla svojom jedinstvenošću, nezaboravnim iskustvima i uz punu podršku Accora u pogledu poslovanja, Heritage Hotel FERMAI želi podići hotelske standarde u Splitu i Dalmaciji. Heritage Hotel FERMAI, kao potpuno novi hotel u povijesnoj zgradi, kombinirajući urbano okruženje i primorski krajolik, moderno i klasično, luksuzno i ​​uobičajeno, savršeno odgovara lancu MGallery butik hotela. 

Ovako će izgledati novi luksuzni hotel u Splitu (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više