Search

Ove knjige donose ljeto u punom sjaju - dodajte ih i na svoju listu

Ove knjige donose ljeto u punom sjaju - dodajte ih i na svoju listu

Tekst: BURO.


Coffee table knjige su ona vrsta malog luksuza koji može propraviti baš svaki dan. Dovoljno je da povremeno prelistate knjige koje stoje na vašem stolčiću ili na policama i da lako uronite u neki drugi svijet, sanjarenje i planiranje. Glossy stranice i kvalitetne fotografije su dovoljne da se pomaknete iz svoje svakodnevice, pa makar samo u mislima. Zato vam preporučujemo da naručite neku od ganc novih knjiga koje su posvećene ljetu, suncu i putovanjima. Možda vas inspiriraju da rezervirate ljetovanje?

Life’s a Beach

Ove knjige donose ljeto u punom sjaju - dodajte ih i na svoju listu (фото 1)

„Life's a Beach, Homes, Retreats and Respite by the Sea“ je nova knjiga koja je u potpunosti posvećena životu kraj plaže. U njoj ćete pronaći najljepše kuće na plaži širom svijeta, od Novog Zelanda, preko Brazila do malih grčkih otoka. Ono što je zajedničko za ove nekretnine je ručno rađeni namještaj, prirodni materijali i eklektično uređeni interijeri. Bit ćete oduševljeni: od kućica na plaži do raskošnih vila, svi ti prostori napravljeni su s idejom opuštanja i odmora, uz ideju da se maksimalno ispoštuje okruženje. Bez sumnje ovdje su u glavnim ulogama: more, pijesak i sunce.

The Pleasure of Leisure

Ove knjige donose ljeto u punom sjaju - dodajte ih i na svoju listu (фото 2)

Ako ste mislili da se ljeto ne može uhvatiti na sjajnom papiru, razmislite još jednom! Jer kad vidite knjigu „The Pleasure of Leisure“ bit će vam jasno da i stranice mogu sjati jako poput sunca. Radi se o zajedničkom projektu australske fotografkinje Anne Pihan i ilustratorice Milou Neelen koja stoji iza brenda Hôtel Magique. Knjiga je zamišljena kao odmor u koricama, tu su fantastične fotografije dalekih obala i nevjerojatne boje koje samo netaknuta priroda može stvoriti. Slike prate i prepoznatljive Hôtel Magique ilustracije tvoreći uzbudljivu vizualnu priču. Malo višu cijenu knjige opravdava činjenica da će kupci uz nju dobiti i 4 fotografije i 4 ilustracije u dimenzijama 17 x 25 cm koje mogu po želji uramiti. Kako biste doživjeli atmosferu koje su Anna i Milou željele postići poslušajte playlistu posebno kreiranu za ovaj projekt.

The Monocle Book of Italy

Ove knjige donose ljeto u punom sjaju - dodajte ih i na svoju listu (фото 3)

Poslije ogromnog uspjeha knjige „The Monocle Book of Japan“ čelnici Monocle magazina su odlučili da se fokusiraju na Italiju. Više od desetljeća njihovi urednici su prokrstarili Italiju uzduž i poprijeko kako bi otkrili sve njene skrivene strane, ali i izbjegli predrasude o toj prelijepoj zemlji. Ako želite Italiju doživjeti na novi način ovo je knjiga koju biste trebali dodati na svoju policu. Već su same korice u jarko žutoj boji dovoljan razlog da kliknete na "add to cart", a bogat sadržaj će vas držati prikovane uz stranice dok sve ne istražite.

Leave a comment

više