Search

Pažnja! Valentinovski vodič za sve solo djevojke

Pažnja! Valentinovski vodič za sve solo djevojke

Solo je YOLO


Image: buro247.ua

Okrenite Valentinovo u svoju korist i dobro se zabavite...

Ovih dana sve se vrti oko Valentinova, jer 14. veljače samo što nije stigao. No, ako ste solo, odnosno niste u vezi, vjerujemo da vas cijeli taj hype, koji iskače sa svih strana, već pomalo i iritira. Ali, možda je pravi tren da promijenite perspektivu gledanja i da ovaj put okrenete sve u svoju korist i iskoristite to što ste solo i pošteno se zabavite. Mi imamo 10 prijedloga i kako… 

1. Pošaljite vi nekome cvijeće

Da, dobro ste pročitali. Tko kaže da je muškarac taj koji ženi mora poslati cvijeće i da se treba držati tog nepisanog pravila. E pa, razveselite tom gestom neku od svojih dragih prijateljica koje je isto solo. Osim što ćete je iznenaditi i vi ćete se osjećati dobro zbog tog malog znaka pažnje.

Pažnja! Valentinovski vodič za sve solo djevojke (фото 1)

2. Upišite se na neki grupni trening

Sugeriramo boks gdje ćete se dobro izdivljati, oznojiti i riješiti nakupljenog stresa, ali i kalorija. Jednom riječju, isprazniti i onda osjećati fantastično. Eto, možete krenuti na Valentinovo, neka taj dan bude vaša prijelomna točka da se konačno i ozbiljno  fizički pokrenete. 

Pažnja! Valentinovski vodič za sve solo djevojke (фото 2)

3. Nagradite se nečim što jako volite

Sigurno imate neki najdraži tretman uljepšavanja. E pa, osigurajte si ga same; otiđite na masažu, tretman lica, spa, kod frizera, na manikuru ili pedikuru… Zašto? Pa, zašto ne!

Pažnja! Valentinovski vodič za sve solo djevojke (фото 3)

4. Nazovite prijateljice i otiđite spontano na koktele

Odlazak na piće s prijateljicama zagarantirano donosi gomilu smijeha i zabave. A ako to sve skupa "podebljate" i kojim koktelom, provod je zajamčen.

Pažnja! Valentinovski vodič za sve solo djevojke (фото 4)

5. Pripremite si kod kuće kupku

Natočite si čašu šampanjca ili nekog vina. Napunite kadu vodom i osigurajte si pritom gomilu mjehurića. Upalite svijeće, pustite si omiljenu glazbu… Ne moramo ni napominjati da je kućni spa nešto najljepše što si možete priuštiti. 

Pažnja! Valentinovski vodič za sve solo djevojke (фото 5)

6. Otiđite na "dejt" koji to nije

Sigurno imate nekog prijatelja koji je solo kao i vi. OK, ako između vas nema i nikada nije bilo kemije, sjajno, još bolje jer ste na sigurnom terenu. Pozovite ga na piće ili večeru i zabavite se na svoj račun i glumite one "cheesy" parove. Bit će vam zabavno to pretvaranje. 

Pažnja! Valentinovski vodič za sve solo djevojke (фото 6)

7. Dvije riječi: Christian Grey

Da, i ako jeste i ako niste fanovi filmske franšize "50 nijansi sive", nema veze. Možda biste za Valentinovo baš mogli pogledati treći filmski dio "50 nijansi slobodniji" koji je upravo stigao i u hrvatske kino dvorane. Jamie Dornan i Dakota Johnson u kombinaciji, srce će vam sigurno zakucati malo brže. 

Pažnja! Valentinovski vodič za sve solo djevojke (фото 7)

8. Kućni filmski maraton

Uz dobro društvo i dobar film, kućno gledanje može biti sjajno. I da, ne govorimo o sladunjavim romantičnim komedijama, govorimo o "girl power" filmovima kao što su "Thelma & Louise" , "The First Wives Club" ili "Legally Blonde".

Pažnja! Valentinovski vodič za sve solo djevojke (фото 8)

9. Čokoladna bombonijera samo za vas

Yup, u trgovinama ste sigurno zamijetili razne slastice u obliku srca. Bilo da su u pitanju bombonijere, čokolade i slično. Kupite si jednu prigodnu i počastite kao nikad dosad.

Pažnja! Valentinovski vodič za sve solo djevojke (фото 9)

10. I za kraj, jedan motivacijski citat

I da, ne zaboravite na riječi famozne i često citirane Carrie Bradshaw: "the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself."

Pažnja! Valentinovski vodič za sve solo djevojke (фото 10)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više