Search

Prekrasna terasa u Sarajevu za ljetni ručak

Prekrasna terasa u Sarajevu za ljetni ručak

Otkrivaju naše dopisnice iz Sarajeva


Image: Shush Mush

Mnogi od nas vole uživati u savršenom obroku, u ekstravagantnom i luksuznom interijeru omiljenog restorana sa savršenim ambijentom

Four Seasons – Penthouse Restaurant & Lounge Bar prvi je restoran ovog tipa u Sarajevu, ušuškan u ugodnom ambijentu, skriven od gužve i svakodnevne buke. Idealan je za sve koji vole restorane koji se nalaze u centru grada, s čije terase mogu promatrati kako ostatak svijeta užurbano ide prema svojoj destinaciji dok oni uživaju u trenutku spokoja i mira uz očaravajući pogled na grad i prirodu s krova Alta centra.

four seasons

Možete se smjestiti u bašti restorana, u udobnim separeima i uživati u zrakama sunca ili odmarati u hladovini sjenice u društvu prijatelja ili poslovnih partnera, ispijajući ukusnu limunadu i neizostavnu kavu. A kad uživate u ugodnom ambijentu, vrijeme uvijek nekako brzo teče i kavu nekako pretvori u vrijeme za koktel. Upravo to je jedan od specijaliteta Four Seasonsa. Osvježavajući ljetni kokteli pripremaju se od domaće mente i začinskog bilja koje se uzgaja upravo tu na terasi, šireći opojni aromatični miris koji zove na još jedno osvježenje.

four seasons

four seasons

Unutrašnjost restorana uređena je u modernom stilu i pružit će vam mir i udobnost u klimatiziranom prostoru ljeti. U ovom prekrasnom ambijentu možete se opustiti uz ugodnu glazbu i uživati u ukusima specijaliteta pripremljenih od pažljivo biranih namirnica spravljenih na moderan način. Svako jelo predstavlja sjajnu kreaciju Four Seasons kuhara začinjenu s puno ljubavi i mašte. Koncept Four Seasons temelji se na domaćem i svježem, stoga je jelovnik prilagođen sezonskim namirnicama koje se u većini nabavljaju od lokalnih dobavljača.

four seasons

Također, uz bogat izbor banketnih menija Four Seasons je moguće pretvoriti u mjesto održavanja luksuznih proslava, poslovnih i zabavnih evenata, vjenčanja, prijema i koktel zabava. Tu će vas uvijek dočekati srdačno i ljubazno osoblje koje će vas brzo i efikasno uslužiti i preporučiti specijalitete svoje kuhinje, kao i kvalitetna vina iz širokog asortimana.

four seasons

four seasons

four seasons

four seasons

four seasons

four seasons

four seasons

four seasons

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više