Search

Sasvim novi koncept luksuznog hotela stiže u Crnu Goru

Sasvim novi koncept luksuznog hotela stiže u Crnu Goru

Tekst: BURO.


Kerzner International Holdings Limited („Kerzner“), vlasnik kultnih Atlantis Resort & Residences i ultraluksuznih One&Only resorta širom svijeta, nastavlja s inovacijama uvođenjem novog ugostiteljskog iskustva pod imenom SIRO. Baziran na fitnesu i wellness-u, SIRO će biti sveobuhvatna lifestyle destinacija, stapajući granice između ugostiteljstva, fitnesa i wellness-a kroz novu perspektivu i energična iskustva. Ovaj hotel će kreirati globalnu zajednicu istomišljenika koji prate stil života visokih performansi, zaljubljenih u dostizanje svog punog potencijala.

Sasvim novi koncept luksuznog hotela stiže u Crnu Goru (фото 1)

Pored impozantnog zdanja, SIRO će probuditi težnju ka uspostavljanju optimalnog zdravlja i poticanju rasta kondicije, te uživanja u fitnesu i wellness-u, kako za pojedince tako i za grupe. Ovaj koncept će ponuditi uzbudljive načine za uživanje i aktivni odmor kroz različite aktivnosti koje odražavaju svaku destinaciju, kao što su biciklizam, jedrenje, planinarenje, boks, penjanje, surfanje, skijanje i slično. SIRO će biti digitalno integriran, mijenjajući doživljaj ugostiteljstva kako bi se osiguralo besprijekorno iskustvo gosta. Pored toga, SIRO će ponuditi online satove, radionice i događaje za razmjenu znanja kako bi se SIRO zajednica dalje povezivala.

Sasvim novi koncept luksuznog hotela stiže u Crnu Goru (фото 2)

Na stjecištu fitnesa, blagostanja i wellness-a, SIRO će ponuditi uravnotežena iskustva za goste koji žele postati najbolja verzija sebe. Tim posvećenih pojedinaca, uključujući trenere, nutricioniste, tehničare i ostale stručnjake iz svojih oblasti, stvorit će privlačno, poticajno okruženje za izvrsnost. Vrhunski fitnes klub bit će srce svakog SIRO hotela, nudeći prostranu teretanu, prostor za jogu i meditaciju, bazen i korištenje lokalnih sportskih terena. Široki spektar dinamičnih programa, razvijenih od strane vodećih stručnjaka i profesionalnih sportaša, bit će dostupan u najsuvremenijem fitnes studiju. Da bi pomogao rehabilitaciju, SIRO će također ponuditi laboratorij za oporavak uz selekciju zdravstvenih usluga, kao što su specijalizirane terapije, masaže, satovi meditacije i sportska rehabilitacija.

Sasvim novi koncept luksuznog hotela stiže u Crnu Goru (фото 3)

Zdravlje i prehrana također će biti u srži SIRO-a, a kulinarski tim će raditi s lokalnim proizvođačima kako bi pružio najbolju sezonsku i organsku hranu. Pored toga, stručnjaci će pružati savjete o ishrani i seminare koji će upotpuniti životni stil gostiju. Jedinstveni bar za goste i zajednicu bit će jezgro hotela koje zadaje njegov dnevni ritam.

Prvi SIRO hotel bit će otvoren u Porto Montenegru, 2023. godine, pod nazivom SIRO Boka Place. SIRO Boka Place će gostima ponuditi brojne zahtjevne rute za jedrenje, kao i niz biciklističkih staza različitih dužina i nadmorskih visina, za sve nivoe kondicije. SIRO će u budućnosti biti dio ključnih gradova širom svijeta.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više