Search

Tapete s uzorkom palminog lišća su najpopularnije, a Fullmoon vam ih može proizvesti u svim verzijama

Tapete s uzorkom palminog lišća su najpopularnije, a Fullmoon vam ih može proizvesti u svim verzijama

Fullmoon brend nudi zanimljive tapete za dom

Tekst: A.P.


Image: Denis Butorac

Zidne tapete s upečatljivim uzorcima su postale veliki hit u hrvatskim interijerima, barem nam tako kaže naša sugovornica Issa Bulaja koja je u ovom segmentu prepoznala svoju ambiciju i želju da na našem tržištu ponudi jedan novi brend. Radi se o Fullmoon brendu zidnih tapeta koje Issa izrađuje u raznim tehnikama poput akvarela, grafike i slično: "U svijetu su tapete posljednjih nekoliko godina doživjele pravi come-back. Kod nas je tome slučaj tek zadnjih godinu ili dvije " - kaže nam Issa.

Full moon

Tekstura tapete je slična slikarskom platnu te sam dizajn na njoj izgleda punije i toplije, a sam proces izrade, kaže Issa, nije kompliciran: "Nakon što saslušam želju klijenta, ponudim 2-3 prijedloga koji se uvijek mogu dodatno razrađivati, ovisno o tonu, boji i slično. Kad je klijent odabrao svoj uzorak, tapeta ide u tisak i kroz nekoliko dana je već moguće aplicirati tapetu na zid. Kako se radi o samoljepljivim tapetama, klijent (ako je spretniji) ih može čak i sam postavljati. Naravno ako su veće dimenzije zida ili klijent nije u mogućnosti to učiniti sam, tu je tim koji može to odraditi. Moram napomenuti da nije nužno obući čitav zid u Fullmoon tapetu već se možete zaigrati i ukrasiti samo dio zida ili čak oblijepiti vratnice ormara" - kaže Issa. Od autorizacije i potvrde vizuala, potrebno je 5-7 dana za izradu te vaš željeni uzorak možete dobiti jako brzo.

Full moon

A koji se to uzorci traže danas? Issa kaže da željama dominiraju trendovi s društvenih mreža: "Nema posebnih pravila, ali mogu kazati da su društvene mreže jako dobar pokazatelj kako se kreću trendovi. Primjera radi trenutno je jako popularno palmino lišće i monstera, na proljeće su to bile cvjetne tapete.. Muškarci vole grafičke uzorke." Cijene su kreirane tako da budu pristupačne te se komercijalni uzorci kreću već od 350kn/m2. Posebne narudžbe dezena su 500kn/m2. Planova za razvoj ima puno, a isti uključuju showroom i neka izložbena mjesta gdje kupci mogu doći i pregledati sve uzorke i predbilježiti se za narudžbu. Zasad to možete napraviti putem službenog Instagram profila brenda i maila fullmoonissa@gmail.com

Issa Bulaja

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više