Search

Tko je tattoo majstor kojeg obožavaju \"it\" djevojke?

Tko je tattoo majstor kojeg obožavaju "it" djevojke?

JonBoy


Image: Privatni album / Instagram

JonBoy je nekad bio mladi svećenik, a sada je tattoo majstor za čijim su minimalističkim tetovažama poludjele sve "it" djevojke

Jonathan Valena poznatiji kao JonBoy odrastao je u Chicagu, karijeru je gradio u Minneapolisu, da bi sada imao tattoo studio u New Yorku za kojeg znaju apsolutno svi. Totalno neobičan prostor prati kičasta estetika, police su ukrašene s metro karticama brenda Supreme i različitim kutijama luksuznih dizajnerskih cipela, a zidove pokrivaju Gucci tapete. Osim toga zid krase Polaroidi fotografije poznatih osoba koje je tetoviraju, a među njima su Chloë Grace Mortez, Sofia Richie, Hailey Baldvin i mnoge druge. Za Hailey Baldwin kaže da upravo njoj duguje popularnost jer je ona prva poznata osoba koja je kasnije "otvorila" vrata i drugima. Jonathan je naime bio u sjemeništu i Baldwin ju je upoznao upravo u crkvi. Iako je njegova obitelj taj obrat shvatila jako buntovno on je odlučio slijediti svoj san, koji je živio i njegov djed.

Tko je tattoo majstor kojeg obožavaju "it" djevojke? (фото 1)

Opsjednut tetovažama, prvu je napravio s 19 godina i nakon toga je u prosjeku svaki tjedan imao novu. Osim tetovaža, moda je njegova velika strast što se vidi iz priloženog s obzirom na to da je često od glave do pete odjeven u Gucci. Potpuna suprotnost onome što radi, s obzirom na to da njegove radove najbolje opisuje minimalizam koji je već nekoliko sezona jako veliki trend kada su u pitanju tetovaže. Za njegov termin su dugački redovi, a s obzirom na to da studio posjećuju Kendall Jenner, Bella Hadid, Justin Bieber i "it" škvadra nije nimalo čudno. Njegove radove možete pogledati na službenom Instagram profilu. 

Tko je tattoo majstor kojeg obožavaju "it" djevojke? (фото 2)

Tko je tattoo majstor kojeg obožavaju "it" djevojke? (фото 3)

Tko je tattoo majstor kojeg obožavaju "it" djevojke? (фото 4)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više