Search

Tko se krije iza Instagram profila koji nas svakodnevno nasmije do suza?

Tko se krije iza Instagram profila koji nas svakodnevno nasmije do suza?

Pratite li insta profil "Sumljam"?


Image: Instagram

Što ti je pandice, što te nervira? Što dišeš, prestani...

Stara je stvar da nam se dobar dio života preselio na društvene mreže i da (kad nemamo pametnijeg posla) možemo satima skrolati po feedu i dijeliti s najbližima postove koji bi im se mogli svidjeti ili s kojima bismo se mogli poistovjetiti. Jedan takav profil sigurno je "Sumljam" koji na vrlo duhovit način prikazuje uglavnom ljubavne tegobe modernog doba. Neiscrpna tema u svakom slučaja inspirirala je studenta Adnana Čiraka iz Tuzle za pokretanje Instagram profila i nazove ga "Sumljam". 

Tko se krije iza Instagram profila koji nas svakodnevno nasmije do suza? (фото 1)

Vlasnik ovog profila veliki je zaljubljenik u društvene mreže, a "Sumljam" je pokrenuo prije dvije godine. Priču je postavio na najpopularnije kanale - Facebook i Instagram i krenuo svakodnevno nasmijavati publiku. Ime je referenca na komentar kako je gramatički neispravan izraz "sumljam" gori od "neznam", pa je eto odlučio razuvjeriti ekipu. Kaže da ideje crpi pregledavajući  razne ženske portale (nisam ga pitala čita li Buro247.hr (smijeh)), na kavi s prijateljicama, gledanjem YouTubera, ali mu nerijetko ideje šalju i sami pratitelji. 

Pratili vi ili ne ovaj profil, on ima oko 500 tisuća followera na oba kanala, a zajednicu je izgradio od nule, pozivajući svoje prijatelje da lajkaju stranicu. Svakodnevni trud i mašta odigrali su svoje, a posao ne smatra nimalo jednostavnim. Da bi se održala masa treba se raditi svaki dan, uvoditi inovacije i na kraju dozvoliti ljudima da kreiraju sadržaj. Tako se stvara zajednica, a ovaj profil ju svakako ima. 

Tko se krije iza Instagram profila koji nas svakodnevno nasmije do suza? (фото 2)

Najviše ga zabavlja kada vidi kako ogromna količina ljudi tjedno umire od smijeha na njegove fore, a ne smijemo izostaviti činjenicu da 90% njegove publike čine žene. Na pitanje koji post je imao najviše lajkova i najbolji doseg, bila je objava o imenu Ana. S obzirom na to da je malo prosta, morat ćete kliknuti na link. 

Kao i svaka objava izložena svim očima, "Sumljam" ima i pozitivnih, ali i negativnih komentara. Adnan kaže da posebno voli negativne komentare jer tada zna što treba popraviti, a ističe kako je bilo čak i prijetnji te psovki koje su pristizale u inbox, a ticale su se slika svetaca. Kako god bilo, Adnan i dalje nastavlja redovito nasmijavati svoju publiku svakodnevnim situacijama, koje predstavlja kroz fotografije srednjeg vijeka. Ponekad naporan posao brzo se zaboravi u onom trenutku kada mu pratitelji pošalju svoje ideje, a on ima tu čast prvi se nasmijati i podijeliti to s nama. 

Tko se krije iza Instagram profila koji nas svakodnevno nasmije do suza? (фото 3)

Male stvari su zapravo sve u životu i lijepo je znati da se netko angažirao kako bi život na društvenim mrežama bio urnebesan, a da objave ne uključuju mačke koje je netko uglavio u čašu. Ako još uvijek niste, followajte ovaj profil kako biste doznali o čemu pričamo, a vi koji ga vjerno pratite priznajte koliko ste postova već podijelili s prijateljima. Ja sam ih barem stotinjak. 

Tko se krije iza Instagram profila koji nas svakodnevno nasmije do suza? (фото 4)

Tko se krije iza Instagram profila koji nas svakodnevno nasmije do suza? (фото 5)

Tko se krije iza Instagram profila koji nas svakodnevno nasmije do suza? (фото 6)

Tko se krije iza Instagram profila koji nas svakodnevno nasmije do suza? (фото 7)

Tko se krije iza Instagram profila koji nas svakodnevno nasmije do suza? (фото 8)

Tko se krije iza Instagram profila koji nas svakodnevno nasmije do suza? (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više