Search

U Zagrebu je otvoren prvi boutique shop Nespresso u regiji! Pogledajte kako izgleda

U Zagrebu je otvoren prvi boutique shop Nespresso u regiji! Pogledajte kako izgleda

Omiljena kava dostupna kod nas

Urednik: A.P.


Image: Senja Vild

Nespresso, globalno poznat i obožavani brend kave, aparata i dodataka za kavu, koji je u 76 zemalja diljem svijeta u ovom trenutku prisutan kroz više od 700 boutique prodavaonica, 30 različitih okusa i 100.000 punktova za recikliranje, napokon je dostupan i u Hrvatskoj. Online prodaja na www.nespresso.hr domeni službeno je već započela, a ljubitelji brenda i Nespresso iskustva već danas mogu kupiti svoje omiljene proizvode u Nespresso trgovini u zagrebačkom Arena Centru koja je ujedno prva ovoga brenda u regiji.

nespresso

Jedinstvenost, izvrsnost i premium kava u svakoj šalici ono je čemu Nespresso teži, a kombinacija pravog, originalnog Nespresso stroja te Nespresso aluminijske kapsule garancija je kvalitete u svakom trenutku. Od samih početaka 1986., Nespresso je kontinuirano razvijao i revolucionarizirao iskustvo ispijanja kave, a visokom kvalitetom proizvoda koju garantira oblikovao je kulturu uživanja u kavi na globalnoj razini. Izvori Nespressa počivaju na ekskluzivnoj selekciji najkvalitetnije zelene kave iz najboljih predjela svijeta u kojima ova biljka raste, a brend karakterizira i vrlo strog selekcijski postupak zbog čega samo jedan do dva posto kave iz cijelog svijeta zadovoljava okus, aromu i mjerila kvalitete brenda. Svaka Nespresso kapsula prodana u svijetu proizvedena je u jednom od najsuvremenijih proizvodnih centara u Švicarskoj.

nespresso

nespresso

nespresso

nespresso

nespresso

nespresso

nespresso

nespresso

nespresso

Službeni distributer Nespresso kave za Hrvatsku, Srbiju i Sloveniju je tvrtka SF1 Group, koja u svom portfoliju ima i poznati brend nakita PANDORA

Posjetite web shop na www.nespresso.hr

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više