Search

Već sada znamo što će biti hit ovog siječnja pa smo sastavili popis trendova koji tek dolaze

Već sada znamo što će biti hit ovog siječnja pa smo sastavili popis trendova koji tek dolaze

Jeste li spremni?

Tekst: L.L.


Image: Getty Images,
Unsplash,
Instagram

Svaki siječanj sa sobom nosi nova obećanja i nove trendove. Upravo zato, dobro je pripremiti se unaprijed i biti siguran u ono što tek dolazi. U siječnju ćemo tako, osim obećanja da ćemo se popraviti, stvarati i nove trendove u svijetu glazbe, zvijezda i životnih navika. Pobrojali smo ih nekoliko.

Mjesec pozitivnih misli, lakše hrane i opuštenih kombinacija

Baš kao što je to slučaj sa svakim novim početkom, i ovaj početak godine najprije nam donosi pozitivne misli. Njima ćemo se, naime, okupirati u duhu novogodišnjih odluka, maštat ćemo o boljim danima koji tek dolaze i odlučiti kako ćemo loše navike iz protekle godine zamijeniti onima dobrima. Tako ćemo sve češće čitati o trendovima koji u prvi plan stavljaju mindfulness, brigu o prehrani i ljubav prema samima sebi.

Već sada znamo što će biti hit ovog siječnja pa smo sastavili popis trendova koji tek dolaze (фото 1)

Sigurni smo kako su, nakon blagdanskog uživanja u hrani i piću, na vidiku i nove dijete, a posebno popularne mogle bi biti one koje su izmislile zvijezde poput Jennifer Lopez ili Gwyneth Paltrow.

Kada je u pitanju svijet mode, objavom blagdanske obiteljske fotografije na svom Instagram profilu, Kim Kardashian također bi mogla pokrenuti trend opuštenih kombinacija pa bismo tako već početkom nove godine klasično dobre kombinacije mogli zamijeniti udobnim, širokim trenirkama. Posebno nas veseli i povratak doba hoodieja koji će, ako se dobro iskoristi, biti odličan odabir i za kvartovsku kavu, ali i za ozbiljniji izlazak.

Pričat ćemo o nagradama i biti pažljiviji

Osim što će Selena Gomez i Kesha u siječnju napokon objaviti svoje nove albume, početak nove godine obilježit će i šuškanje o nagradama Oscar. Ceremonija će se održati 10. veljače, što nam još uvijek daje dovoljno prostora da dobro promislimo, pa i raspravimo, o onima koji bi nagrade mogli odnijeti, predvidimo pobjednike i gubitnike, ali i modne kombinacije koje nas nerijetko ostave bez teksta.

Već sada znamo što će biti hit ovog siječnja pa smo sastavili popis trendova koji tek dolaze (фото 2)

Osim rasprava, u nama bi se u siječnju mogla probuditi i želja za nježnostima pa ćemo tako više obzira imati jedni prema drugima, više pažnje usmjeriti na stvari poput ekoloških problema i, umjesto mobitelima, više pažnje posvetiti drugim živim bićima. Pitate li nas, zvuči kao i više nego dobar početak godine.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više