Search

Vila na otoku Koločep za ljeto iz snova

Vila na otoku Koločep za ljeto iz snova

Zavirite u vilu Motta

Ana Pavić


Image: Villas Of Croatia

Na pitoresknom otoku Koločep u malenom mjestašcu Donje Čelo nalazi se jedna od najljepših mediteranskih vila, nazvana Motta

Smještena u čarobnom prirodnom okruženju, Motta je dovoljno izolirana da svojim gostima pruži apsolutnu privatnost i mir, a istovremeno postoji mogućnost šetnje do seoca koje ima nekoliko šarmantnih café barova, restorana te wine bar s biranim hrvatskim vinima.

Motta

Vila Motta prostire se na 450 kvadrata u kojima se isprepliću moderni i antikni elementi. U prizemlju se nalazi prostran dnevni boravak s velikim staklenim vratima koja vode na terasu. Spavaće sobe okupiraju prvi kat i prizemlje. Na prvom katu su smještene 3 spavaće sobe s velikim prozorima koji osiguravaju stalan dotok dnevnog svjetla, a još jedna spavaća soba s bračnim krevetom smještena je u prizemlje s pristupom vrtu. 

Motta

U podnožju kuće nalazi se raskošna drvena terasa s nevjerojatnim bazenom i pogledom koji će razoružati i najzahtjevnije goste. Terasa je idealna za jutarnje ispijanje kave ili lagani brunch uz opuštajući pogled na Jadransko more. Vila može primiti do 8 gostiju, a idealna je za obitelji ili grupe prijatelja koji si žele priuštiti nezaboravno ljeto u vrhunskom smještaju.

Motta

Motta

Motta

Motta

Motta

Motta

Motta

Motta

Motta

Motta

Motta

Motta

Motta

Motta

Motta

Motta

Sve informacije potražite na: www.villasofcroatia.com

Related articles

Buro 24/7 Selection

više