Search

Vodimo vas u butik omiljenog brenda Olivije Palermo

Vodimo vas u butik omiljenog brenda Olivije Palermo

Prekrasan dućan kuće Aquazzura

A.P.


Image: Aquazzura

Na nogama poznatih svjetskih ljepotica često viđamo fantastične modele cipela talijanskog brenda Aquazzura. Poseban dizajn koji odiše seksepilom posebno je omiljen Oliviji Palermo koja je za njih kreirala i kapsulnu kolekciju

Smješten u nevjerojatnom povijesnom okruženju poznate palače Corsini, butik brenda Aquazzura svoja je vrata otvorio prije nekih godinu dana. Firenca je bila logičan odabir za prvi i trenutno jedini butik brenda i to zato što se ovdje proizvode ove high end cipele koje su u kratkom roku osvojile brojne poznate dame. Na ovom mjestu kupci mogu pronaći sve ekskluzivne kolekcije, uključujući i bridal kapsulne edicije te naručiti cipele po mjeri, što je krajnji vrhunac luksuza. Interijer su osmislile dvije ugledne dizajnerice, Claudia i Catarina Soares Pereira.

Aquazzura

Dizajnerice su kreirale savršenu harmoniju između povijesne lokacije i suvremene ideologije brenda. Butik je podijeljen u dva dijela; prodajni dio povezan je s novim sjedištem tvrtke, s velikim ručno oslikanim vratima. Belgijski mramor, kojim je popločan butik, oživio je uz motive palminog lišća, komade namještaja u vibrantnim tonovima i vintage lampe koje decentno osvjetljuju prostor.

Aquazzura

Pravi umjetnički doživljaj daju nedavno restaurirane freske koje krase strop butika. Aquazzura butik je hram elegancije u kojem je sve podređeno klijenticama koje se moraju osjećati kao u najljepšem snu kada zakorače preko ovog luksuznog praga.

Aquazzura

Aquazzura

Aquazzura

Aquazzura

Aquazzura

Aquazzura

Aquazzura

Aquazzura

Aquazzura

Aquazzura

Aquazzura

Related articles

Buro 24/7 Selection

više