Search

Zagrebačko mjesto za sve ljubitelje dobrog viskija

Zagrebačko mjesto za sve ljubitelje dobrog viskija

Moonshine Whiskey Bar

Urednik: A.P.


Image: John Pavlish

Moderan i ugodan ambijent Moonshine Whiskey Bara kojim dominira više od 35 svjetskih brendova viskija novo je mjesto opuštanja koje će prepoznati ljubitelji vrhunskog doživljaja

Moonshine Whiskey Bar svoje nadahnuće temelji na konceptu svjetskih viski-barova u kojima se ritual uživanja zasniva na kušanju najpoznatijih irskih, škotskih, američkih i kanadskih brendova, a koje upotpunjuje uživanje u probranim cigarama i laganim ritmovima bluesa, jazza i funkyja. Bogata ponuda vrhunskih vina i pjenušaca nadopunjuje impresivnu listu svjetskih brendova.

moonshine

U Moonshine Whiskey Baru s razlogom su ponosni na terasu custom made, od drveta hrasta, a u ponudi najavljuju i nove etikete najpoznatijih svjetskih viskija koje će prvi put biti dostupne u samom centru Zagreba. Moonshine Whiskey Bar u Petrićevoj ulici mjesto je gdje se prezentira ritual ispijanja i kušanja viskija, sljubljuje viski s čokoladom, a vrhunske gastronomske i enološke doživljaje pratit će kvalitetna glazbena gostovanja.

moonshine

Razne vrste viskija dobivaju se tako da zadnjih nekoliko godina odleže u različitim bačvama, koje im onda daju specifičan okus. To mogu biti bačve u kojima je prije ležao porto ili neka od velikih crvenih vina. Postoje razne kategorije viskija. Single malt whiskey je onaj proizveden u jednoj destileriji od samo jedne vrste žitarica. Blended malt je miks više single maltova različitih destilerija. Blended whiskey je, pak, miks svega i komponente mogu biti iz raznih destilerija, a u proizvodnji se koriste razne vrste žitarica, dok je single cask iz samo jedne bačve.

moonshine

moonshine

moonshine

moonshine

moonshine

Related articles

Buro 24/7 Selection

više