Search

Zavirite u jedan od najljepših zagrebačkih dućana

Zavirite u jedan od najljepših zagrebačkih dućana

Mashroom u Medvedgradskoj ulici


Image: John Pavlish

Mashroom je divno mjesto na kojem ste uvijek dobrodošli potražiti inspiraciju za uređenje vašeg doma

Ako ste u potrazi za dekoracijama koje će dom zaogrnuti toplinom i stvoriti u njemu ugođaj kojem ćete se uvijek poželjeti vratiti, Medvedgradska ulica 10 je adresa za vas. Brižljiva ponuda dekorativnih detalja koji čine dom mjestom odvojenim od svakodnevice, jedna su od kvaliteta salona Mashroom. Ovaj je dućan prepoznatljiv po kolonijalnom stilu španjolske tvrtke Hanbel-Monpas te ekskluzivne nizozemske marke Eichholtz, koja svoj namještaj proizvodi u majstorskim radionicama po cijelom svijetu. Ponudu u Mashroomu čini zanimljiva mješavina tradicionalno, zanatski obrađenog drveta ili, pak, kombinacije s mješovito isprepletenim viticama tokarenog željeza, ali i modernog dizajna.

Zavirite u jedan od najljepših zagrebačkih dućana (фото 1)

Zavirite u jedan od najljepših zagrebačkih dućana (фото 2)

Uz osmjeh i čašicu pjenušca ovdje će vas dočekati Monika Stojanova, osoba s dugogodišnjim iskustvom rada u uređenju interijera te iskustvom voditelja trgovine, koja će se pobrinuti da dobijete najbolju uslugu. Usluzi pridonosi vrhunski i različit dizajn, koji svijetu trenutno nudi predmete poput namještaja, rasvjete, posuđa, tekstila, dekora i vrtnog namještaja. 

Zavirite u jedan od najljepših zagrebačkih dućana (фото 3)

Mashroom kolekcije su bezvremenska klasika, obnovljene i autentične reprodukcije koje pružaju jedinstven izgled i kombinaciju inspiriranog dizajna visoke kvalitete i neusporedive vrijednosti. Svaka sezona donosi nove ideje koje dolaze od nekih od najpoznatijih svjetskih majstora kad govorimo o uređenju doma, a ujedno su i ekskluzivna partnerstva na ovom području. Kvalitetu, vrijednost i posebnost dobavljača potvrđuju zadovoljni klijenti diljem svijeta, među kojima su Alexander James iz Velike Britanije, Bloomingdales u Dubaiju, Casa Palacio u Meksiku, Gant u Švedskoj, Gerry Weber u Njemačkoj, Harrods u Velikoj Britaniji, Hilton diljem svijeta, Hotel Mont Blanc u Francuskoj, Ralph Lauren diljem svijeta, Villa Vinotto na Tajlandu i još mnogi drugi.

Stoga u potrazi za dekor i interijer inspiracijom, Mashroom je adresa koju ne smijete zaobići.

Zavirite u jedan od najljepših zagrebačkih dućana (фото 4)

Zavirite u jedan od najljepših zagrebačkih dućana (фото 5)

Zavirite u jedan od najljepših zagrebačkih dućana (фото 6)

Zavirite u jedan od najljepših zagrebačkih dućana (фото 7)

Zavirite u jedan od najljepših zagrebačkih dućana (фото 8)

Zavirite u jedan od najljepših zagrebačkih dućana (фото 9)

Zavirite u jedan od najljepših zagrebačkih dućana (фото 10)

Zavirite u jedan od najljepših zagrebačkih dućana (фото 11)

Zavirite u jedan od najljepših zagrebačkih dućana (фото 12)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više