Search

Zavirite u savršen prodajni prostor Nenada Sovilja

Zavirite u savršen prodajni prostor Nenada Sovilja

Amruševa 5

BURO.


Image: Duško Vlaović/Mladen Šarić

Naš poznati dizajner nakita svoje klijente dočekuje u prekrasnom prodajnom prostoru u centru grada

Prosinac je idealan mjesec da Zagreb dobije jednu luksuznu oazu koja će mnogima biti prava adresa za odabir poklona za najdraže. Naš cijenjeni dizajner nakita Nenad Sovilj otvorio je svoj prodajni prostor u prekrasnoj art deco zgradi u Amruševoj 5. Ovdje sve zaljubljenice u Soviljevu profinjenu estetiku mogu pronaći sve kolekcije nakita, keramičke skulpture Borisa Bogdanovića te svijeće Astier de Villatte. Prostor je u savršenoj harmoniji sa Sovilj brendom uz stilove i materijale koje dizajner inače provlači kroz svoje kolekcije.

Sovilj

Dominantni element u interijeru su zidne tapete najcjenjenije talijanske kuće Fornasetti s ironičnim motivom prokurativa i majmuna. Sav namještaj izrađen je prema dizajnerovim idejama u hrvatskim tvornicama od orahovog drveta, a materijal koji se provlači kroz sve elemente je bakar, Nenadova trenutna opsesija, od kojeg su napravljeni svi stalci i svi držači u prostoru. Posebnom tehnikom plastificiranja zadržala se boja na bakru (koji inače oksidira) i time se postigao sličan efekt kojeg Sovilj postiže u svom nakitu: metale umeće u smolu i tako ih pretvara u plemenite (one koji ne mijenjaju svoja svojstva u odnosu na atmosferu).

Sovilj

Uz sve kolekcije Sovilj brenda, koji iduću godinu slavi deseti rođendan, ponudu će zaokružiti keramičke skulpture jednog od najdarovitijih kipara nove generacije Borisa Bogdanovića te vrhunske mirisne svijeće Astier de Villatte.

Sovilj

Sigurni smo da su zagrebačke obožavateljice njegovih već prepoznatljivih medaljona, narukvica i ogrlica napokon došle na svoje!

Sovilj

Related articles

Buro 24/7 Selection

više