Search

\"All you can eat\" sushi i ostali noviteti iz Timea za koje trebate znati

"All you can eat" sushi i ostali noviteti iz Timea za koje trebate znati

Evo što su nam sve spremili

Tekst: E.G.


Image: PR

Restoran Time je za novu sezonu pripremio i neke konkretnije novitete. Poziv da ih među prvima dođemo probati smo s veseljem prihvatili, budući da ondje još doista nijednom nismo loše jeli. Iznimki nije bilo ni ovaj put, a kušali smo sve od nove ponude ručka do jela koja će se naći na štandovima omiljenog gradskog događanja Adventa. Upravo iz tog, ali i brojnih drugih razloga, pozdravljamo napore vlasnika da Time u svijesti ljudi prestane biti mjesto rezervirano za elitu s previsokim cijenama u koje se odlazi isključivo navečer, a umjesto toga postane mjesto za brzi ručak ili večeru u gradu i preko tjedna. U nastavku donosimo detalje njihove nove ponude!

Bento box

Izvrstan odabir za sve ljubitelje sushija - izbor od 6 različitih kombinacija i veličina bento boxova prije kojeg se servira mini miso juha za osvježenje i maksimalni užitak u svježe pripremljenom sushiju. Odaberite svoju omiljenu kombinaciju po cijeni od 80 do 180 kuna.

All you can eat sushi monday

Začinite dan ovom sjajnom ponudom koja je dostupna svaki ponedjeljak od 17 sati i isključivo za sushi pultom. Sushi majstori pred vama pripremaju omkase sushi dok god vi to želite. Ovaj omakase format, po izboru sushi majstora, košta 200 kuna po osobi.

"All you can eat" sushi i ostali noviteti iz Timea za koje trebate znati (фото 1)

Nova vinska lista

S obzirom na široki raspon stilistike Timeovih jela i njihovu posebnost te kulturu stola gostiju koji očekuju dodatni doživljaj, obogatili su vinsku kartu prije svega novim stilistikama protkanim kroz visoku kvalitetu vina. Sveprisutan porast želje za uparivanjem vina s jelom kroz koji gosti žele dodatne senzacije traži raznolike izričaje od vina. Prije svega su zastupali hrvatske proizvođače što smatraju svojom obavezom, a prošarali su i svijet putem vina iz susjedne Slovenije, Austrije, Mađarske, Italije, Njemačke, Španjolske, Portugala, Novog Zelanda, Chilea i Japana u želji da omoguće dobar omjer cijene i kvalitete. U daljnjoj ponudi radit će na tome da ostanu zanimljivi putem ponude vina. 

Time Gin & Tonic karta

Nova karta ginova i tonika nudi preko 50 etiketa gina i 20+ tonika s različitim okusima i količinama šećera. Svaki odabrani gin tonik će se servirati savršeno - u visokoj čaši koja će osigurati da mjehurići iz tonika ne pobjegnu prebrzo, s velikom kockom leda koja će se topiti polako da ne razvodni piće i uz isključivo svježe dodatke koji svojom snagom naglašavaju arome odabrane kombinacije.

Gin Tasting Thursdays

Zabavno edukativni format u kojem se svaki četvrtak predstavljaju po 3 gina s karte. Osim povoljnijih cijena nudi se i tasting format u kojem možete naručiti paket sva 3 gina i tonik koje po jedinstvenoj cijeni prezentiraju zajedno kako biste ih mogli uspoređivati i zabaviti se u prepoznavanju njihovih specifičnosti i aroma uz pomoć osoblja koje će vam ispričati njihove specifičnosti.

Adventska jela

Grah

Time fusion verzija svima omiljenog jela na žlicu u kojoj grah je Trešnjevac kuhan s carskim mesom, lukom i avokadom uz dodatak vrhnja za osvježenje i ancho chili paprika za blagu pikantnost.

"All you can eat" sushi i ostali noviteti iz Timea za koje trebate znati (фото 2)

Kobasica sarma

Kobasica od svinjetine s kremom od kiselog kupusa u dugačkom brioche pecivu, dodatno začinjena salata od kiselog kupusa s ajvarom uz kosani buncek i vrhnje.

"All you can eat" sushi i ostali noviteti iz Timea za koje trebate znati (фото 3)

Thai Kobasica

Curry kobasica od svinjetine i junetine u dugačkom brioche pecivu s ananas coleslaw salatom i BBQ umakom uz Peanut butter, prženi luk, feferone i korijander.

"All you can eat" sushi i ostali noviteti iz Timea za koje trebate znati (фото 4)

Bao Buns

Sendvič s carskim mesom i chistorra kobasicom u tijestu kuhanom na pari uz dodatak coleslaw salate i domaćeg BBQ umaka. 

"All you can eat" sushi i ostali noviteti iz Timea za koje trebate znati (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više