Search

Bar koji živi na krovu New Yorka

Bar koji živi na krovu New Yorka

St. Cloud


Image: buro247.ru

Bar St. Cloud ne čini interijer, karta koktela ili osoblje, već prvenstveno atmosfera. A ona je uistinu drugačija: zamislite zalazak sunca uz čašu koktela na krovu s kojeg puca pogled na užurbani New York...

Bar St. Cloud otvorio se relativno nedavno, i to na jednoj vrlo atraktivnoj lokaciji – na krovu zaboravljenog, ali renoviranog hotela Knickerbocker, čija povijest seže još u davnu 1906. godinu kada ga je otvorio John Jacob Astor, prvi istaknuti član obitelji Astor i prvi milijunaš SAD-a koji je tragično poginuo na Titaniku 1912. godine.

Renovacija hotela započela je 2011. godine kada je i ideja o jednom od najzanimljivijih barova u New Yorku počela dobivati svoj oblik. Bar St. Cloud, osim odlične ponude slatkih alkoholnih pića može se pohvaliti i plesnim podijem i živom glazbom.

Bar se smjestio na sam vrh povijesne zgrade hotela, na terasu površine 752 metara kvadratnih s koje se pruža nezaboravan pogled na vizuru grada koji nikad ne spava. Najpopularniji dijelovi bara su tri VIP zone, odnosno tri VIP "nebeske kapsule", kako ih vole nazivati posjetitelji, s kojih puca pogled na šumu nebodera Velike Jabuke. Od ovakvog neponovljivog prizora možete se primiriti uz sjajne koktele, a možete i prizalogajiti jer se u ponudi nalaze tacosi od tunjevine i hotdog. U svakom slučaju, nađete li se u New Yorku, ovaj jedinstveni bar naprosto ne smijete propustiti.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više