Search

Beograd je dobio prvi gourmet BBQ restoran

Beograd je dobio prvi gourmet BBQ restoran

Obavezno posjetite Submarine!

Urednik: A.P.


Image: PR

Beogradska gastro scena dobila je novu zvijezdu – Submarine BBQ

Udobno ušuškan u strogom centru grada, u ulici Kralja Petra 20a, Submarine BBQ otvorio je svoja vrata za ljubitelje dobrog dizajna i još boljeg zalogaja. Posjetiteljima se pruža mogućnost uživanja u vrhunskim okusima, dobroj glazbi i casual dining atmosferi. Koncept je nastao u Londonu, dok je metodologija pripreme hrane s menija izučavana kod najboljih chefova New Yorka. Rezultat toga je američki BBQ s domaćim štihom koji će oduševiti i one najrazmaženije – burgeri od čistog junećeg mesa, bez začina i aditiva, škampi na žaru, pulled pork i svinjska rebarca.

submarine

Sve se služi uz domaća brioche peciva i posebno osmišljene Submarine umake, dok je roštilj na kojima se pripremaju jela izrađen po mjeri i dopremljen iz Londona. U ponudi se nalaze i dva specijalno kreirana menija: za gurmane je osmišljen Combo meni koji sadržava dva burgera, jednu porciju škampa, krumpiriće i dva deserta, dok će najmlađe obradovati Kids Menu koji sadrži mini burger, krumpiriće i komadiće jabuke, a mališani dobivaju i pastelne bojice kojima boje nacrtani burger i žuti balon na poklon.

submarine

Ako ste pobornik bezglutenske ishrane ili pak vodite računa o prehrani, postoji opcija služenja burgera u zelenoj salati, umjesto u brioche pecivu. Za sladokusce tu su dvije vrste deserta Lucky's dessert – sladoled od vanilije na podlozi od kremaste Nutelle, obogaćen komadićima hrskavog keksa i Hot hot - vrući čokoladni brownie na kojem se topi kremasti sladoled od vanilije.

submarine

U ponudi su lokalna craft piva, veliki izbor domaćih rakija i vrhunskih viskija. Koncept je oplemenjen otvorenom kuhinjom kako bi posjetitelji vidjeli način pripreme jela i uvjerili se u kvalitetu namirnica koje se koriste. Sva ponuda hrane i pića može se dobiti i u varijanti za ponijeti. Submarine će uskoro organizirati i svoju humanitarnu aktivaciju "Submarine 1 for 1 day", kada se cjelokupan prihod donira onima kojima je pomoć najpotrebnija.

submarine

submarine

submarine

submarine

submarine

submarine

Related articles

Buro 24/7 Selection

više