Search

Beogradski koncept Farci zna što je to slastičarska umjetnost

Beogradski koncept Farci zna što je to slastičarska umjetnost

Omiljene francuske slastice s umjetničkim dodirom


Image: PR

Upoznajte majstore slastičarstva iz Beograda koji imaju provjeren recept za vrhunske slastice i sjajan osjećaj za dekoraciju...

Danas gotovo na svakom koraku možemo pronaći neko zanimljivo mjesto koje nudi primamljive slastice koje nam nerijetko uljepšaju dan. Međutim, u moru slastičarnica ponekad je teško pronaći onaj savršen desert koji svojom teksturom i bojama, kombinacijom aroma i omjerom kreme i biskvita zadovoljava apsolutno sve kriterije jednog istinskog ljubitelja i poznavatelja slastica. Ipak, u Beogradu se nalazi jedna zanimljiva slatka destinacija koja se zove Farci.

"Ideja da se našem tržištu ponudi nešto novo, nešto što će zadovoljiti sva vaša čula i pružiti potpuni hedonizam, misao je koja je nagnula našeg glavnog slastičara Dušana Jeličića da nakon višegodišnjeg školovanja, rada i suradnje s najpriznatijim virtuozima slastičarstva na svijetu razvije koncept Farci – proizvodnju i distribuciju najfinijih kolača", komentiraju iz slastičarnice Farci koja je u vrlo kratkom vremenu svojim delicijama zavela cijeli Beograd.

Beogradski koncept Farci zna što je to slastičarska umjetnost (фото 1)

Tim uz Dušana čine još dva vrhunska slastičara. Ovaj je slatki brend vrlo brzo postao poznat u Srbiji upravo zbog svog odabira slastica koje su odlučili proizvoditi, a radi se o eklerima i princess kolačićima, neodoljivim izvorno francuskim delicijama koje se danas relativno rijetko pripremaju, međutim, ovaj je kreativni tim kulinarskih znalaca osmislio način kako će ekleri ponovo doći do naših stolova. "Trenutno u ponudi svojim kupcima nudimo eklere, mini eklere i princess krafne proizvedene prema tradicionalnoj francuskoj recepturi i tehnikama pripreme", komentiraju slastičari i nastavljaju "Ekler je izduženo ručno pripremljeno pecivo od kuhanog tijesta, ispunjeno kremom i preliveno glazurom. Tijesto je hrskavo i šupljikavo, punjeno kremom koja može biti različitih okusa. Teško je izdvojiti koji je to najljepši okus."

Beogradski koncept Farci zna što je to slastičarska umjetnost (фото 2)

U ponudi tako možete pronaći deset različitih okusa poput čokolade, vanilije, jagode i sličnih, ali i neke posebne kao što su karamela, odnosno dulce de leche, ekler s okusom kave ili pak pistacija koji se izrađuje od specijalne belgijske paste pistacija. Nezaobilazni kolačić s okusom višnje izdvaja se od ostalih jer nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a uskoro će u ponudi biti i neki novi egzotični okusi koji će upotpuniti ponudu. 

Beogradski koncept Farci zna što je to slastičarska umjetnost (фото 3)

"Ekleri i princess krafne pripremaju se s puno ljubavi i posvećenosti naših slastičara koji za svaki komadić biraju samo najkvalitetnije sastojke, a dekoracija je prikaz kreativnosti i njihove mašte. Kolačići se pakiraju u originalne kutije koje odišu glamurom, za potpuni raskoš okusa i neizmjerno zadovoljstvo naših kupaca", komentiraju te nastavljaju "Posebno nas veseli činjenica da naše eklere jedu i osobe koje ne vole slatkiše i to prije svega iz razloga što oni sadrže minimalne količine šećera. Volimo reći da su ovi kolačići maleni izvor sreće te da pružaju toliko mnogo načina da se u njima uživa, a tako malo načina da im se odoli."

Ako se ovih dana nađete u Beogradu i poželite kušati njihove vrhunske eklere ili princess krafne, posjetite stranicu Farci i naručite jednu slatku kutiju užitaka.

Beogradski koncept Farci zna što je to slastičarska umjetnost (фото 4)

Beogradski koncept Farci zna što je to slastičarska umjetnost (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više