Search

Berlinski bar za sve svjetske putnike

Berlinski bar za sve svjetske putnike

Roamers Coffee & Booze


Image: Facebook

Ono što najviše privlači pažnju u simpatičnom berlinskom Roamers baru je rustikalan interijer i domaća hrana od čijih fotografija rastu zazubice

Malim prostorom jednostavnog uređenja dominira veliki šank sastavljen od drvenih dasaka koji uz zabavne detalje, poput stare pisaće mašine, skriva hranu koju svu želite odjednom naručiti i isprobati. Tu su domaći sendviči s ukusnim svježe pečenim kruhom i topljenim sirom, croissanti, čokoladni brownies, voćne pite, vruće povrtne juhe i mnogo drugih privlačnih jela.

Roamers

Roamers bar svojim nenametljivim unutrašnjim dizajnom poziva na istinsko uživanje u šalici kave, čaja ili čaši svježe cijeđenog soka dok opušteno listate novine ili omiljenu knjigu. Prirodno svjetlo koje pada kroz prozor osvjetljava drvene stolove i stolce te mnoštvo zelenih biljaka u lončanicama, od kojih neke čak i vise sa zidova. Rustikalno drvo i ogoljeni zidovi ne odvlače pažnju od onoga što je ovdje uistinu bitno - odlična hrana, šalica kave i trenutak odmor od užurbanog svijeta.

Roamers

Roamers

Roamers

Roamers

Roamers

Roamers

Roamers

Related articles

Buro 24/7 Selection

više