Search

Blagdanska ponuda iz zagrebačkih slastičarnica

Blagdanska ponuda iz zagrebačkih slastičarnica

Torte i to, Orijent, Cukeraj, Meet Mia


Image: PR

Ukusan blagdanski obrok uvijek je dobro začiniti desertom koji prija za nepce, a sada su nas poznate zagrebačke slastičarnice razveselile najboljom božićnom ponudom tradicionalnih, ali i modernih slastica

Paprenjaci, medenjaci, fritule i orahnjača tradicionalni su božićni kolačići i slastice koje rado jedu svi. Blagdansko vrijeme najužurbaniji je period svih slastičara, a ponuda nikad nije bila raznolikija, ako je vjerovati najboljim zagrebačkim slastičarnicama. Poznata slastičarnica "Torte i to" (Nikole Tesle 7) u svojoj ponudi ove godine ima Lenkinu orahnjaču, mirisne Medenjake i tradicionalne Vafliće.

dd

Slastičarnica s tradicijom koju njeguje od 1936. godine, a koja se nalazi na Maksimirskoj cesti 34, Orijent, u svojoj ponudi u ovo blagdansko vrijeme ističe nekoliko vrsta kolača. Tako ćete moći uživati u okusima Panforte Margerita de Sineam, Matcha zvijezde i najfinijim kiflicama.

k

U ponudi Cukeraja na Britanskom trgu 9 na blagdanskom repertoaru našli su se dražesni gingerbreads, macaroni i Sacher torta, koja dolazi u nekoliko veličina, a nama je za oko zapela minijaturna verzija.

k

fd

Jedna od najnovijih slatkih adresa koju smo nedavno predstavili, Meet Mia u Vlaškoj 43, u svojoj blagdanskoj ponudi nudi macarone u obliku snjegovića s okusom lješnjaka i božićne kolačiće poput linzera s marelicom i jagodom, sobića s malinom, kokos kuglica, čokoladnih kuglica, keksića s lješnjakom u mliječnoj čokoladi, išlera, keksića s pistacijom i višnjom.

ff

Related articles

Buro 24/7 Selection

više