Search

Boutique slastičarnica Le Kolač uskoro slavi prvi rođendan te predstavlja brojne novitete, među ostalim, i svadbene torte

Boutique slastičarnica Le Kolač uskoro slavi prvi rođendan te predstavlja brojne novitete, među ostalim, i svadbene torte

Novi kolači, keksi, čokolade...

Tekst: Mara Modrić


Image: Promo

Iako se možda čini da je tu već godinama, jedna od najuzbudljivijih domaćih artisan slastičarnica, zagrebački Le Kolač uskoro slavi prvi rođendan. Tim je povodom predstavljen ponešto izmijenjeni slatki meni te još pokoji novitet koji će zasigurno oduševiti sve obožavatelje artisan slastica s potpisom virtuoza Roberta Hromalića.

Čokoladni kolač s tonkom

Nova ponuda sastoji se od devet vrsta pažljivo osmišljenih i pripremljenih kolača za čiju pripremu u Le Kolaču koriste isključivo provjerene bio proizvode najviše kvalitete, a osim potpuno novih receptura, u ponudi će ostati i bestselleri slastičarnice - Lješnjak i Pita od jabuka, ali u  ponešto izmijenjenom, poboljšanom izdanju.

Lješnjak

Osim njih, u ponudi su i Tart od karamele i badema, Čokoladni kolač sa sjemenom tonke te bezglutenski Cheesecake s yuzuom, vrstom citrusa porijeklom iz Japana. Također, i vegani će odsad moći uživati u Hromalićevim slasticama pa tako veganski flan sa sojom i kokosom mogu konzumirati i osobe intolerantne na laktozu i gluten.

Veganski flan

Također, za ljubitelje Kraševih slastica tu su i updateane verzije Bajadere, Griotte i Ruby, a od idućeg tjedna kući ćete moći ponijeti i paket od šest kolača po promotivnoj cijeni - Le Kolač Six Pack.

Bajadera

Ruby

Uz dvije torte koje su u stalnoj ponudi - Torta od lješnjaka i Torta od čokolade i tonke, u Le Kolaču ćete odsad moći naručiti i Custom cake! Timu najambicioznije zagrebačke slastičarnice objasnit ćete što volite, odabrati oblik, veličinu te način na koji želite da vaša torta bude dekorirana, a Le Kolač tim vaše će želje provesti u djelo. Takve torte pogodne su za sve vrste prigoda, a ono što će parovima koji planiraju svadbu biti najzanimljivije, jest to da možete naručiti i svadbenu tortu.

Isto tako, ponuda je obogaćena i brojnim keksima, čokoladama, pastama i karamelom, a uz Kimbo Superior kavu, odsad će se posluživati i vruće čokolade koje će si gosti moći sami pripremiti.

Posljednja, no ne i najmanje bitna novost jest da će se tim Le Kolača, osim u odabiru sastojaka, i u ostatku svog poslovanja voditi bio politikom. Naime, od 14. veljače, službenog rođendana slastičarnice, sva plastična ambalaža zamjenjuje se ekološki prihvatljivom, oblikovanom specijalno za njihove kolače te izrađenom isključivo od recikliranih materijala.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više