Search

Brutal Bar & Kitchen je novo mjesto u Splitu koje želimo posjetiti što prije

Brutal Bar & Kitchen je novo mjesto u Splitu koje želimo posjetiti što prije

Novi vibrantni restoran u kojemu hrana nosi i dozu sreće

Tekst: E.G.


Image: PR

Brutal Bar centralni je splitski restoran koji servira jednostavnu modernu Mediteransku kuhinju s karakterom. Otvoreni casual chic koncept u kojem se može sjediti na baru i promatrati chefove kako pripremaju i poslužuju hranu u otvorenoj kuhinji upotpunit će svako gastronomsko iskustvo, što dokazuje i sve veća zastupljenost ovog koncepta diljem svijeta. Smješten je na adresi Tončićeva ulica 2, u samom centru grada, i uopće ne sumnjamo da će postati novo it mjesto, kako za Splićane, tako i za turiste.

Brutal Bar & Kitchen je novo mjesto u Splitu koje želimo posjetiti što prije (фото 1)

Sam jelovnik inspiriran je lokalnim namirnicama; cijene jela su umjerene, a opcije naručivanja uključuju sharing varijantu ili pak à la carte. Neka od jela koja smo pronašli na jelovniku i koja su nam se učinila zanimljivima su cigara od grdobine, carpaccio od pečenog ramsteka i ljute papričice, splitske lasagne koje se ne peku u pećnici, janjeći odrezak, razne verzije domaće tjestenine, sočna slavonska svinjetina, polpete od jadranskih kozica, ... Što se tiče ponude pića, izdvajamo opciju vina na čaše, a posebno intrigiraju kokteli od infuziranih pića.

Brutal Bar & Kitchen je novo mjesto u Splitu koje želimo posjetiti što prije (фото 2)

Pojava drugačijih ugostiteljskih objekata je uvijek dobro došla ako govorimo o razvoju turističke scene, a Split je tek u posljednjih nekoliko godina krenuo tim putem. Ponuda hotela je još uvijek vrlo slaba, ne postoji dovoljno sadržaja za goste visoke platežne moći, ali ovakve vijesti daju razloga za optimizam. Zateknete li se, stoga, ovog ljeta u Splitu, imajte na umu da možete posjetiti još jedno prilično kul mjesto za lagani ručak, večeru ili pak za ispijanje nešto drugačijih koktela.

Brutal Bar & Kitchen je novo mjesto u Splitu koje želimo posjetiti što prije (фото 3)

 

Brutal Bar & Kitchen je novo mjesto u Splitu koje želimo posjetiti što prije (фото 4)

 

Brutal Bar & Kitchen je novo mjesto u Splitu koje želimo posjetiti što prije (фото 5)

 

Brutal Bar & Kitchen je novo mjesto u Splitu koje želimo posjetiti što prije (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više