Search

Büro 24/7 preporučuje: bistro Pauza

Büro 24/7 preporučuje: bistro Pauza

Idealno mjesto u centru grada za ručak

Tina Kovačiček


Image: promo

Bistro Pauza odličan je prijedlog ako želite predahnuti od dnevnog rasporeda i pojesti kvalitetan ručak po prihvatljivim cijenama

Ako ste jedan od onih čiji je dnevni radni tempo vezan uz centar grada, složit ćete se kako ima puno ideja za dobar ručak u gradu. A jedno od njih je i bistro Pauza. Šarmantno mjesto u stilu pariških bistroa gdje ćete pronaći savršen spoj kvalitete i cijene. Bistro Pauza nalazi se između dva zelena vala zagrebačkog Donjeg Grada, u Preradovićevoj 34. Osim ugodne i opuštene atmosfere kojoj se gosti uvijek rado vraćaju, kvalitetna hrana ovdje igra glavnu ulogu. A jedinstven spoj mediteranske i azijske kuhinje s ponekim kontinentalnim specijalitetom čini ovo mjesto još zanimiljvijim.

Büro 24/7 preporučuje: bistro Pauza (фото 1)

Rezultat ovog spoja je ukusan obrok prilagođen potrebi zaposlenog čovjeka za brzim, ali zdravim zalogajem. Na meniju ćete pronaći riblje specijalitete, jela iz woka, tjestenine, hladno-tople salate, mesna jela i deserte, kao i vrhunska vina, a često ćete naletjeti i na degustacije vrhunskih domaćih vinara. U svakodnevnoj ponudi naći ćete dnevni menu u kojem ćete birati između dvaju jela, a zaokruživat će ga izvrsna salata. Ako se zateknete i subotom u gradu, ovo je odlično mjesto za obiteljski ručak u sklopu kojeg možete isprobati menu od tri slijeda po jako prihvatljivoj cijeni.

Büro 24/7 preporučuje: bistro Pauza (фото 2)

Od predjela toplo preporučujemo domaću pileću paštetu s tartufom, dok vam glavna jela daju izbor da se opredijelite kojem dijelu kontinenta želite pripadati. Wok s kozicama i tjesteninom ili rižom te svinjski medaljoni panirani u bučinim sjemenkama u umaku od brusnica s tempurom od povrća, nešto su što morate kušati. Egzotični slatko, kiseli i ljuti okusi ovdje su specijalnost te umaci od naranče, borovnice i đumbira u kombinaciji s mesom. Za one manje ili više gladne uvijek možete birati između male ili velike porcije dok ovih toplih dana možete uživati u vrhunskoj časi vina na terasi bistroa. Nadamo se da smo vam dali dobru ideju gdje biste mogli provesti svoju pauzu za ručak.

Büro 24/7 preporučuje: bistro Pauza (фото 3)

Büro 24/7 preporučuje: bistro Pauza (фото 4)

Büro 24/7 preporučuje: bistro Pauza (фото 5)

Büro 24/7 preporučuje: bistro Pauza (фото 6)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više