Search

Büro 24/7 preporučuje: Bruno's Vegan Concept

Büro 24/7 preporučuje: Bruno's Vegan Concept

Zasladite se veganskim desertima u Centru Cvjetni

BURO.


Na razini -1 zagrebačkog Centra Cvjetni smjestio se Bruno's Vegan Concept - prvi isključivo veganski dućan u Hrvatskoj u kojem, između ostalog, možete isprobati i veganske te raw food specijalitete

Raw food pokret u Hrvatskoj polako, ali sigurno, dobiva sve više sljedbenika, koji se zbog zdravlja ili životne filozofije okreću hrani koja nije termički obrađena. Veganstvo je važan segment pojma sirove prehrane, a problem s kojim se susreću mnogi zainteresirani za promjenu životnog stila je nabava prirodnih i kvalitetnih namirnica za spravljanje veganskih jela. Taj je problem velikim dijelom riješio Bruno's Vegan Concept, dućan u Centru Cvjetni u kojem je naglasak na prodaji i pripremi prirodnih proizvoda, maksimalno iz domaćeg uzgoja od malih obiteljskih proizvođača koji rade sa srcem i ljubavlju i čija proizvodnja nije dovoljno velika da bi pokrili zahtjeve velikih centara. Bruno's Vegan Concept također uvozi i veganske sireve te kobasice s kojima šire svoj asortiman. Ideja ovog dućana je zainteresirati sve "nevegane" za ovakav stila života, ali i doprijeti do onih koji se na taj način hrane povremeno, te koje žele naučiti nešto o zdravom životu općenito.

Büro 24/7 preporučuje: Bruno's Vegan Concept (фото 1)

Druga posebnost dostupna u Centru Cvjetni, mali je "gastro odjeljak" u sklopu prodavaonice gdje se mogu kupiti jednostavna veganska jela, juhe, veganske pizze prve u Hrvatskoj, salate, shakeovi, smoothieji, organski čaj, kava i druge delicije, a ono što posebno izdvajamo su raw food torte.

Büro 24/7 preporučuje: Bruno's Vegan Concept (фото 2)

Osim što su okusom i izgledom apsolutno zamamne, ne sadrže šećer, brašno, margarin, aditive i konzervanse. Možete isprobati štrudlu od jabuke, torte od banane i čokolade, šumskog voća, kokosa i čokolade te ostale deserte od kojih rastu zazubice, a ove zdrave deserte toplo preporučujemo kad vam ponestane ideje za slatki zalogaj.

Büro 24/7 preporučuje: Bruno's Vegan Concept (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više