Search

Büro 24/7 preporučuje: Conca d'Oro

Büro 24/7 preporučuje: Conca d'Oro

Šarmantni gastro kutak u Rijeci

Šarmantno uređen prostor sa zanimljivom i modernom gastro ponudom

Conca d'Oro koncept je ugostiteljskog poduzetnika Zorana Maržića i kuhara Andreja Barbierija koji su zajednički stvorili ugodan bistro kojem se Riječani uvijek rado vraćaju. Na povijesnoj lokaciji restorana Zlatne školjke odnosno Conca d'Oro, prema svom tradicionalnom nazivu, krajem prošle godine otvoren je odličan bistro. U svom novom obliku bistro Conca d'Oro ove godine slavi čak 130 godina neprekidne aktivnosti.

Büro 24/7 preporučuje: Conca d'Oro (фото 1)

Lokal je renoviran posljednji put krajem 30-ih godina prošlog stoljeća, a sadašnje uređenje spoj je novih ideja uz prisjećanje na dobra stara vremena. Tako su zadržani originalni stilemi, raspored prostorija i drvenarija, dok originalni namještaj potpisuje studio Makeover addict. Interesantna je također rasvjeta tvrtke Lumix iz Rijeke koja ju je posebno osmislila i izradila za bistro Conca d'Oro.

Büro 24/7 preporučuje: Conca d'Oro (фото 2)

Gastronomska ponuda presjek je mediteranske kuhinje gdje se sjajno spaja lokalno s ponekim izletom u egzotično, a poslužuje se na moderan i originalan način. Meni često varira prema svježoj ponudi obližnjih tržnica te godišnjim dobima. Cijene jela su također pristupačne te variraju od 30 do 60 kuna. U ponudi su najznačajnija hrvatska vina, a možete ih kušati kompletno na čaše, i to čak pedesetak etiketa. Uz to, tu su i hrvatske i talijanske rakije i likeri te craft i belgijske pive. Zbog dobre ponude može se dogoditi i da ugodno zasjednete u ovaj šarmantan ambijent, dok će vas u večernjim satima iznenaditi glazba uživo.

Idejni začetnici ovakvog koncepta bistroa Conca d'Oro, Zoran Maržić i Andrej Barbieri, napravili su odličan posao i stvorili ugodnu gastro oazu u Rijeci.

Büro 24/7 preporučuje: Conca d'Oro (фото 3)

Büro 24/7 preporučuje: Conca d'Oro (фото 4)

Büro 24/7 preporučuje: Conca d'Oro (фото 5)

Büro 24/7 preporučuje: Conca d'Oro (фото 6)

Büro 24/7 preporučuje: Conca d'Oro (фото 7)

Büro 24/7 preporučuje: Conca d'Oro (фото 8)

Büro 24/7 preporučuje: Conca d'Oro (фото 9)

Büro 24/7 preporučuje: Conca d'Oro (фото 10)

Büro 24/7 preporučuje: Conca d'Oro (фото 11)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više