Search

Büro 24/7 preporučuje: Fine torte

Büro 24/7 preporučuje: Fine torte

"Okusi koji pokreću maštu"


Image: Fine torte

Savršeno mjesto za bijeg od užurbane svakodnevice

Slastičarnica Fine torte nalazi se u Vlaškoj 31, na samom uglu s Palmotićevom ulicom, što joj daje odmak od gradske vreve i uobičajenih lokacija okupljanja dok istovremeno zadržava poziciju u centru. Poput malog kutka u koji možete pobjeći i uživati u njegovoj toploj atmosferi, odličnoj kavi i kolačima. Dnevna svjetlost kroz velike prozore prodire u svijetao interijer koji je uređen u kombinaciji bijele boje s nijansama sive i fuksije, sa simpatičnim uokvirenim detaljima na zidovima te šarmantnim dodatkom svježeg cvijeća na stolu. Još jedna zanimljivost jest da je vizualni identitet slastičarnice osmislio beogradski grafički dizajner Marko Prokić, poznatiji kao F.ckinfine, u svom prepoznatljivom stilu. 

Büro 24/7 preporučuje: Fine torte (фото 1)

U toplijim danima pak možete upijati sunčeve zrake na terasi ispred slastičarnice, a sve to kreira savršen ugođaj za sladak zalogaj kakvih u Finim tortama ima napretek. Isprobajte njihove torte, od kojih se ističu torta Dora s kombinacijom oraha, vanilije i malina, Mozart torta u kojoj se krije marcipan, ledeni vjetar sa sezonskim voćem, klasičan cheesecake ili pak odlična torta od ricotte, a na izbor imate i kekse i sitnije kolače. Uz moto "Okusi koji pokreću maštu" ove slastice u kombinaciji sa šalicom kave čine odličan prijedlog za kratki odmor od užurbane svakodnevice.

Büro 24/7 preporučuje: Fine torte (фото 2)Büro 24/7 preporučuje: Fine torte (фото 3)Büro 24/7 preporučuje: Fine torte (фото 4)Büro 24/7 preporučuje: Fine torte (фото 5)Büro 24/7 preporučuje: Fine torte (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više