Traži

Čajevi kao unutarnja kupka ljepote i zdravlja

Čajevi kao unutarnja kupka ljepote i zdravlja

S.Fresh kreirao liniju tematskih čajeva

BURO.


Fotografija: PR

U svijetu je trenutno sve veći trend povratka ritualu čaja kao magičnom napitku koji nam pomaže u očuvanju zdravlja, održavanju vitke linije, te u novoj vitalnosti nakon napornoga radnoga dana

Čajevi daju svježinu i sjaj koži i ono najvažnije - svojim antioksidantima potiču očuvanje naše mladosti. Prateći taj veliki čajni boom, S.Fresh je u sklopu filozofije koja zagovara isključivo zdraviji život odlučio i u Hrvatskoj kreirati liniju tematskih čajeva, kakve su u tom pravcu educirane žene dosad uglavnom naručivale preko interneta, od Engleske do Australije - posebice one u domeni detoxa, koji vrlo učinkovito pomažu pri mršavljenju, uz pomoć kombinacije biljaka koje čiste organizam od toksina i suvišnih masnoća.  Ispijanje kvalitetnog prirodnog biljnog čaja postalo je toliko popularno da su se čak pojavili i svojevrsni eksperti, tzv. tea maitre koji djeluju kao “čajni sommelieri”, te pomažu u pronalaženju pravog djelovanja pojedinih čajeva, uz bogate arome koje odgovaraju osobnim ukusima.

S.Fresh je za S.TeaMix liniju čajeva angažirao upravo najbolje od njih. Pravi čajoljupci nikada neće odabrati čajnu prašinu koja se komercijalno pakira u filter vrećice, već će se odlučiti za čajeve u pravim listićima, rinfuzne i organske koji su okusom i djelovanjem puno jači i pružaju prave vrijedne arome tog autentičnog rituala. Čajevi dolaze u tri različite mješavine: 'New Body', koji pomaže pri gubljenju viška tekućine i toksina, čisti suvišne masnoće, i s kojim silueta postaje laganija, 'Beauty' mješavina koja je iznimno bogata antioksidantima poput goji bobica koje produžuju život, te 'Afterwork Tea' koji osim što umiruje i smanjuje mogući stres, daje jednu novu pozitivnu energiju, a sjajan je i u općem jačanju imuniteta.  S.TeaMix čajevi su ugodnog okusa i idealni u svim prigodama: za početak dana, u pauzama i naravno, u popodnevnim 5 o’clock satima”. 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više