Search

Čajevi kao unutarnja kupka ljepote i zdravlja

Čajevi kao unutarnja kupka ljepote i zdravlja

S.Fresh kreirao liniju tematskih čajeva

BURO.


Image: PR

U svijetu je trenutno sve veći trend povratka ritualu čaja kao magičnom napitku koji nam pomaže u očuvanju zdravlja, održavanju vitke linije, te u novoj vitalnosti nakon napornoga radnoga dana

Čajevi daju svježinu i sjaj koži i ono najvažnije - svojim antioksidantima potiču očuvanje naše mladosti. Prateći taj veliki čajni boom, S.Fresh je u sklopu filozofije koja zagovara isključivo zdraviji život odlučio i u Hrvatskoj kreirati liniju tematskih čajeva, kakve su u tom pravcu educirane žene dosad uglavnom naručivale preko interneta, od Engleske do Australije - posebice one u domeni detoxa, koji vrlo učinkovito pomažu pri mršavljenju, uz pomoć kombinacije biljaka koje čiste organizam od toksina i suvišnih masnoća.  Ispijanje kvalitetnog prirodnog biljnog čaja postalo je toliko popularno da su se čak pojavili i svojevrsni eksperti, tzv. tea maitre koji djeluju kao “čajni sommelieri”, te pomažu u pronalaženju pravog djelovanja pojedinih čajeva, uz bogate arome koje odgovaraju osobnim ukusima.

Čajevi kao unutarnja kupka ljepote i zdravlja (фото 1)

S.Fresh je za S.TeaMix liniju čajeva angažirao upravo najbolje od njih. Pravi čajoljupci nikada neće odabrati čajnu prašinu koja se komercijalno pakira u filter vrećice, već će se odlučiti za čajeve u pravim listićima, rinfuzne i organske koji su okusom i djelovanjem puno jači i pružaju prave vrijedne arome tog autentičnog rituala. Čajevi dolaze u tri različite mješavine: 'New Body', koji pomaže pri gubljenju viška tekućine i toksina, čisti suvišne masnoće, i s kojim silueta postaje laganija, 'Beauty' mješavina koja je iznimno bogata antioksidantima poput goji bobica koje produžuju život, te 'Afterwork Tea' koji osim što umiruje i smanjuje mogući stres, daje jednu novu pozitivnu energiju, a sjajan je i u općem jačanju imuniteta.  S.TeaMix čajevi su ugodnog okusa i idealni u svim prigodama: za početak dana, u pauzama i naravno, u popodnevnim 5 o’clock satima”. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više